1. 0 photos
    Author: Agnieszka i Maciej Date: 2019-01-14 11:00:53

    Mebelki są cudowne. Wykonanie i obsługa na najwyższym poziomie. Wrócimy na 100% Polecam

  2. 0 photos
    Author: Dorota i Michał z Synami Date: 2018-12-02 18:30:05

    Zdjęcie panelu i komody RTV

  3. 0 photos
    Author: Dorota i Michał z Synami Date: 2018-11-29 20:46:33

    Nigdy w życiu nie kupiłam do domu nic z wyposażenia , wcześniej tego nie widząc i oceniając jego funkcjonalność. Kiedy w domu zapadła decyzja o zakupie mebli dla dwóch dorosłych , młodych facetów pomyślałam , że tym razem też tak będzie. Nic bardziej mylnego. Na polskim rynku meblarskim jest ogromna oferta - tak mi się wydawało. Cała gama kolorów, kształtów , ale jak przychodzi do wyboru - porażka. Nie wspomnę już o długich poszukiwaniach w sklepach meblowych - TRAGEDIA . Złe wykonanie , materiał, niechlujne wykończenie. Nic mi się nie podobało , albo badziewie , albo cena nieadekwatna do jakości. Chciałam kupić coś prostego , porządnego , o ponadczasowym wyglądzie. Zaczęłam poszukiwania w internecie . Tak trafiłam na stronę ,, Stolarstwo Czajka ". Urzeczona opiniami innych użytkowników , postanowiłam , że zamówię meble ,, w ciemno". I to był strzał w tzw 10. Nie będę się rozpisywała jak P. Ada i Rafał , ale całkowicie zgadzam się z ich opinią , w każdym temacie - zaczynając od indywidualnego podejścia do klienta, kończąc na wykonaniu mebli , które są doskonale zrobione ( co do milimetra - tak, tak : mierzyłam ! ). Tam nie ma prawa coś nie pasować , wszystko jest zgrane, szuflady ,, chodzą jak po maśle " a do tego wysuwają się maksymalnie do końca , a wiemy jak to jest ważne przy małych mieszkaniach i niewielkich powierzchniach przechowywania. Pan Bartosz - człowiek o anielskiej cierpliwości , podpowiada jeżeli w projekcie coś nie pasuje, delikatnie odwodzi od dziwnych pomysłów, chociaż chyba dla Niego nie istnieje słowo ,, niemożliwe ". Meble sprawiają wrażenie wykonanych z jednego kawałka drewna. Pięknie zaimpregnowane , o ciekawej kolorystyce ( dostalam z 15 próbników wybarwienia ) , dziecinnie łatwe w utrzymaniu , szlachetne i ponadczasowe z wyglądu. Planując zakup mebli, nie będziemy mieli wątpliwości, pod jaki adres znowu się zwrócić. Gwoli informacji : zamówiłam komodę , komodę RTV, stolik kawowy , panel TV. Jeżeli ktoś ceni wysoki kunszt tradycyjnego rzemiosła zawarty w wyrobie i rzetelności wykonanej usługi , z pewnością się nie zawiedzie. POLECAMY .

  4. 1 photo
    Author: Ada i Rafał z Krakowa Date: 2018-06-10 19:31:14

    Długo zastanawiałem się jak zacząć swoje przysłowiowe 2 grosze na taj tablicy pochwał. Postanowiłem zacząć dość nietypowo, zostawiając ocenę mebli na koniec… Swoją przygodę z „Stolarstwo Czajka” rozpocząłem ok 2 miesiące temu gdy rozczarowany jakością mebli w popularnych salonach „Agata Meble” oraz „BRW” o IKEA nie wspominając zacząłem przeszukiwać zasoby internetu w poszukiwaniu wytwórcy który spełniał by moje oczekiwania. Przeprowadziłem kilkanaście rozmów z firmami rozsianymi po całej Polsce, korespondowałem z taką samą ilością poprzez pocztę e-mail. Z każdym kolejnym dniem dopadało mnie co raz to większe przygnębienie bo albo ktoś już podczas rozmowy wydał się mało kompetentny, albo styl w którym dana firma wykonuje meble nie do końca mi pasował. W końcu trafiłem na stronę rodziny Czajka. Stąd nazwa firmy od nazwiska właściciela i wykonawców. Z premedytacją napisałem o rodzinie, ponieważ jest to rodzinna firma, gdzie Fach przez duże „F” jest dosłownym i w pełnym znaczeniu tego słowa przekazywany z ojca na syna tak od 4 pokoleń. Całe przedsięwzięcie począwszy od pierwszej rozmowy, skończywszy na dostawie mebli można ocenić tylko i wyłącznie używając określenia profesjonalny. Zanim przelałem zaliczkę przeprowadziłem z Panem Bartosze kilka rozmów telefonicznych. Pan Bartosz cierpliwie wysłuchiwał i tłumaczył co, jak i dlaczego. Co ważne, nawet po przelaniu zaliczki i podpisaniu przesłanej drogą mailową umowy podejście się nie zmieniło. W czasie całego procesu zostały przez Pana Bartosza zaakceptowane wszystkie drobne zmiany które mogły być jeszcze wprowadzone na etapie produkcji. Szanowni Państwo, to bardzo rzadko (niestety) spotykane zjawisko, aby wykonawca z takim szacunkiem do klienta podchodził od samego początku do samego końca. Każde pytanie, nawet te najbardziej upierdliwe było w pełni zaspokojone wytłumaczeniem - jesteśmy z Żoną bardzo wnikliwi, szczególnie gdy mamy wydać kilkanaście tysięcy złotych (…) Zgodnie z ustaleniami i oczywiście zgodnie z terminem przyszedł dzień dostawy. Pan Bartosz wraz z bratem zaparkowali na naszej posesji wynosząc po kolei zamówione elementy. Komoda RTV, komoda, ława, witryna wisząca i stojak pod głośnik. Wszystko bardzo porządnie zabezpieczone na czas transportu i z należytą ostrożnością wnoszone na II p. naszego domu. Nie było łatwo, bo klatka schodowa jest u mnie wąska a meble przyjeżdżają w całości sklejone. Gdy już zostały wszystkie wniesione i rozpakowane, pierwsze spojrzenie spowodowało, że mnie po prostu zatkało. Widziałem wiele fotografii mebli Pana Czajki, ale na żywo wyglądają tak niesamowicie iż ciężko znaleźć w głowie określenie charakteryzujące pierwszą myśl zachwytu. Nie potrafię zrozumieć jak ktoś kto na co dzień tworzy takie dzieła sztuki potrafi po tylu latach nadal z maksymalną starannością wykonywać każde kolejne zlecenie. Zrozumcie Państwo, nie mówię o tym że ktoś nie popada w rutynę, ale po kilku latach można choć w minimalnym stopniu utracić pierwotną pieczołowitość wykonania. Tutaj nawet w minimalnym stopniu nie ma się do czego doczepić. Serio !! Już po tym jak Panowie się z nami pożegnali i udali w drogę powrotną do domu szukaliśmy z Żoną najmniejszego drobiazgu, detalu który byłby małą ryską. W sumie znaleźliśmy tylko jedną – że Panowie wyposażyli nam tylko jeden pokój ;) Moglibyśmy mieć ich produkty w całym domu … Tak na poważnie, meble pod względem jakości wykonania, staranności, dokładności są nie do zlokalizowania w żadnym z znanych nam salonów meblowych, łącznie z wystawą mebli w podkrakowskiej Kalwarii Zebrzydowskiej. Najlepszym określeniem jakie przychodzi mi do głowy opisującym te meble to biżuteria mieszkania. Dosłownie. Cały charakter naszego małego salonu uległ zmianie. Wygląd, zapach, refleksy świetlne przy odpowiednim kącie, faktura drewna, wybór materiału z dobraniem odpowiedniego usłojenia, sposób łączenia, dosłownie wszystko jest tak jak powinno być !! Nawet w miejscach gdzie normalnie nie widać – szuflady od dołu, plecy, boczne wewnętrze elementy, itd. Wszystko jest wykończone tak jak na zewnątrz – idealnie. Nie jestem profesjonalnym fotografem, ale recenzja bez zdjęć była by okaleczona dlatego zamieszczam to co udało się mi zrobić. Jeżeli ktoś chciałby zobaczyć naocznie, organoleptycznie dotknąć tych mebli, a będzie miał możliwość odwiedzić nas w Krakowie zapraszamy z Żoną. To będzie dla nas satysfakcja pokazać ew. przyszłemu klientowi Pana Czajki jakie meble może mieć gdy zdecyduje się na jego produkcję. Proszę tylko o kontakt na maila w celu ustalenia terminu wizyty. Na koniec jeszcze dwa słowa - Ogromny szacunek i uznanie dla całej rodziny – choć poznałem tylko dwóch braci – najmłodsze pokolenie wykonawców w rodzinie. Ogromnie boli mnie tylko fakt odległości od Krakowa bo ta uniemożliwia wykonanie dla nas „kuchni” – będzie ciężko nam wybrać wśród lokalnych wykonawców kogoś kto równie profesjonalnie trudni się wykonywanie takiej zjawiskowej, drewnianej biżuterii domu… Panowie, jeżeli to czytacie, najszczersze słowa wdzięczności ode mnie i mojej żony ślemy w Waszym kierunku !! Dziękujemy :)

  5. 0 photos
    Author: Izabela Pluta Date: 2018-06-04 09:21:30

    Zamówiłam mebelki do gabinetu męża. Wykonanie, współpraca doskonałe. Gorąco polecam firmę Czajka wszystkim tym, którzy cenią i kochają drewno. Meble godne polecenia spełniły w 200 procentach nasze oczekiwania.

  6. 0 photos
    Author: Karol Warszawa Date: 2018-04-24 19:33:27

    Witam\ W załączeniu zdjęcie ławy i stołu. Pozdrawiam Karol

  7. 0 photos
    Author: Karol Warszawa Date: 2018-04-24 19:30:41

    Witam Co prawda czas oczekiwania około miesiąca, cena też do najniższych nie należy, ale powiem, że z tymi meblami jest jak z samochodem, drogie i ekskluzywne. Dodam, że pomimo świąt dostarczone osobiście przez właściciela na czas. Masz kasę do wydania na dobre meble na lata - to ja polecam Meble Czajka. Pozdrawiam Serdecznie.

  8. 0 photos
    Author: Karol Warszawa Date: 2018-04-17 13:37:25

    Stół i ława piękne. Do tego dotrzymany termin (przed świętami). Meble dębowe, co prawda drogie ale Warto je mieć :))))

  9. 0 photos
    Author: Kinga Date: 2018-02-20 07:35:23

    Zamówiłam stół rozkładany, oczekiwałam że będzie ładny, w rzeczywistości stół jest przepiękny!!! Polecam!!! Mój apetyt na kolejne meble bardzo urósł :) Nadmienię że Państwo mają dużą cierpliwość do tłumaczenia i odpowiedzi na wszelkie pytania. Polecam!!!

  10. 0 photos
    Author: Katarzyna Date: 2017-12-19 18:25:13

    Profesjonalna obsługa w trakcie realizacji zamówienia jak i podczas dostawy mebli,. Komoda i witryna wykonana starannie wg projektu. Meble wygladają lepiej w zreczywistości niż na zdjęciu. W 100% polecam firmę jako godną zaufania.

  11. 0 photos
    Author: Książek Urszula Date: 2017-12-01 14:48:59

    Firma godna polecenia. Zmówiłam stół dębowy KUBUS 130 rozkładany ,zdięcia tego nie oddają jak wyglada w rzeczywistości. Piękny jakby miał duszę, solidny , wykonany perfekcyjnie , wszystko dopracowane ,rozkłada się leciutko- a jest duży, ciężki i stabilny- kawał stołu, taki o jakim marzyliśmy z mężem od dawna ,ale nie znależliśmy nikogo kto by nam dał gwarancję, że zrobi nam taki stół. No i proszę panowie Czajka spełniają marzenia! Jeszcze raz dziękuję za serce , które wkładają w swoją pracę i gorąco polecam tę firmę -NAJLEPSI !!!!

  12. 0 photos
    Author: Sławomir Lewański Date: 2017-11-07 12:00:02

    Profesjonalne podejście do klienta, obsługa i kontakt. Właściwie każdy mebel wykonują wg życzenia klienta. Wsłuchują się i doradzają fachowo. Materiały na wykonanie mebli dobrej klasy. Bracia - Mateusz i Bartosz są prawdziwymi fachowcami. Nie boją się wyzwań. Klient powinien przed rozmową dobrze się zastanowić nad meblem i przygotować swój projekt (wzór, zdjęcie, rysunek) jeśli nie korzysta z propozycji stolarni. Czas wykonania mebli zgodny z umową. Gwarancje pisemne jak również porady dla użytkownika co do konserwacji mebli. Polecam prawdziwą firmę rodzinną, tradycja i rzetelność.

  13. 1 photo
    Author: E&A Date: 2017-06-21 23:26:16

    Na meble do salonu czekaliśmy kilka lat, nie mogąc trafić na coś odpowiedniego. Gdy zobaczyliśmy meble P.Czajki, byliśmy pewni, że takie chcemy mieć. Komoda, stół, krzesła, stolik i inne meble prezentują się piękniej, niż to sobie wyobrażaliśmy. Nowoczesna klasyka, prostota i elegancja. Polecamy w 100%. Współpraca z takimi kontrahentami to sama przyjemność !

  14. 1 photo
    Author: Piotr z Warszawy Date: 2017-06-04 12:38:56

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wizualizacja służąca do projektowania i złożenia zamówienia. Finalny efekt widać (w komentarzach poniżej), że jest do niej mocno zbliżony. Jednak zanim projekt powstał, przerobiłem kilkanaście różnych układów, wersji kolorystycznych frontów, ułożenia szuflad, uchwytów itd. Bez zobaczenia mebla na żywo, dało mi to pogląd, co ma szansę się sprawdzić. Rozważałem na frontach biele, kość słoniową, drewno, mieszaninę kolorów i faktur. Centralna szafka RTV została przymocowana do komód. Dzięki temu mebel składa się z trzech części, więc można go podzielić oraz łatwo przetransportować. Jednocześnie szafka RTV nie ma własnych nóg, co wizualnie ma ogromne znaczenie. Pewien dylemat stanowiły drzwiczki. Nie wiedziałem jak to wyjdzie. Ale jest to jeden mały element, który zawsze mógłbym samodzielnie zmienić. Chyba jednak jest ok i nie ma takiej potrzeby. Brak frezów na nogach i innych ozdobników pomógł zachować nowoczesną formę.

  15. 1 photo
    Author: Piotr z Warszawy Date: 2017-06-04 01:19:16

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wzornik 22-23. Ładna struktura drewna oraz elegancki delikatnie połyskujący lakier, nie dający zauważalnej powłoki. Wygląda to doskonale.

  16. 1 photo
    Author: Piotr z Warszawy Date: 2017-06-04 00:13:42

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Staranne wykonanie szuflad i wygoda użytkowania. Pełen wysuw pozwala na wkładanie ubrań, zastawy, czy innych przedmiotów od góry, nawet z tyłu. Udźwig wystarczający do niemal dowolnej zawartości. Płynna praca pomimo obciążenia. Wymiar wewnętrzny to ok. 112 x 47 x 12 cm. Mieści sporo - tu kilka rzeczy poglądowo.

  17. 1 photo
    Author: Piotr z Warszawy Date: 2017-06-03 22:58:49

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wzornik 22-23. Blat i mebel widoczny z wejścia do pokoju przy świetle głównie halogenowym.

  18. 1 photo
    Author: Piotr z Warszawy Date: 2017-06-03 22:57:46

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wzornik 22-23. Blat i mebel za dnia widoczny z wejścia do pokoju.

  19. 1 photo
    Author: Piotr z Warszawy Date: 2017-06-03 22:55:09

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wzornik 22-23. Doskonałe wykończenie również wnętrza.

  20. 1 photo
    Author: Piotr z Warszawy Date: 2017-06-03 22:52:50

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wzornik 22-23. Światło sztuczne mieszane. Szuflady pełen wysuw, Blum, cichy domyk z dociągiem, wnętrze każdej ma 112,5 cm x 47 cm. Wysokość zależna od szuflady - do 12 cm.

  21. 1 photo
    Author: Piotr z Warszawy Date: 2017-06-03 22:48:56

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wzornik 22-23. Światło halogenowe - świetliki.

  22. 1 photo
    Author: Piotr z Warszawy Date: 2017-06-03 22:47:21

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wzornik 22-23. Światło dzienne.

  23. 1 photo
    Author: Piotr z Warszawy Date: 2017-06-03 22:45:16

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Światło mieszane.

  24. 1 photo
    Author: Piotr z Warszawy Date: 2017-06-03 21:38:55

    W skrócie: REWELACJA. Od gotowości do pracy przy indywidualnym projekcie, poprzez kontakt, terminowość, solidność, rzetelność i precyzyjne wykonanie. Jeżeli ktoś miałby zamówić tylko jeden mebel, to polecam kupno komody, bo znalezienie czegoś sensownego i porządnego na rynku graniczy z cudem. Niezależnie od ceny. A teraz dłuższy opis. Potrzebowałem komody do salonu. A właściwie dwóch. I do tego szafki RTV. Lub wszystkiego w jednym. Wystrój mam dość nowoczesny, więc wydawało się, że nie będzie problemu. Niestety przy moich potrzebach, na rynku nie znalazłem nic godnego uwagi. Założenia to głębokość mebla 50-60cm, długie pojemne szuflady. Długość całości około... 3 metry. Wysokość im niższa tym lepsza, maksymalnie 80 cm - powyżej z projektora trafia na ścianę obraz kina domowego. Wszystko co znalazłem w warszawskich sklepach było wykonane strasznie kiepsko. Większość była też płytka. Nie wspominając o braku informacji na temat użytych prowadnic, głębokości szuflad, ich obciążalności itd. Poszukiwania w internecie całkowicie mnie rozczarowały. Powoli myślałem o zaadoptowaniu komód kuchennych do salonu. Ale w końcu, szczęśliwie, znalazłem firmę pana Bartosza i w głowie zaświtała iskierka nadziei. Przejrzałem wszystkie komentarze oraz zdjęcia i projekty firmy. Niestety nie znalazłem nowoczesnych mebli. Postanowiłem więc wyjść od komody KUBUS i ją przeprojektować tak, by pasowała bryłą i blaskiem do nowoczesnego wnętrza. A jednocześnie ocieplała je drewnem. Wykonałem projekt dwóch identycznych komód o długości 140 cm każda, połączonych szafką na sprzęt muzyczny. Zamiast drewna postanowiłem wykorzystać błyszczący MDF. Znalazłem uchwyty, które ożywią mebel, dodadzą mu szyku i elegancji śródziemnomorskiego wzornictwa. Zdecydowałem o użyciu najlepszych dostępnych prowadnic z pełnym wysuwem, a głębokość całości ustaliłem na 55 cm. Pan Bartosz przystał na moją propozycję, przyklepaliśmy interes, a po uzgodnionym czasie mebel trafił do mnie. Tak po prostu. Jak wyszedł? Oceńcie sami - ja jestem bardzo zadowolony. Również dlatego, że wygląda dokładnie tak, jak moja wizualizacja i o nim wyobrażenie. A nie, przepraszam. Na żywo wygląda zdecydowanie lepiej. Gorąco polecam firmę Stolarstwo Czajka! Detale: kolor drewna na żywo i na zdjęciach bardzo zależy od rodzaju oświetlenia. Użyty wzornik miał oznaczenie: 22-23. Uchwyty to chromowane Triangolo od Damiano Latini. Całość ma 335 x 55 x 76 cm. Nogi i blat - 9 cm. Załączę dla porównania nieudolny projekt bazujący na zdjęciach z firmy. Moim zdaniem warto coś takiego wykonać, jeżeli sami coś projektujemy.

  25. 1 photo
    Author: Najlepsze meble na rynku Date: 2017-04-23 20:56:04

    Zdjęcie stołu 2

  26. 1 photo
    Author: Najlepsze meble na rynku Date: 2017-04-23 20:55:22

    Zdjęcie stołu

  27. 1 photo
    Author: Najlepsze meble na rynku Date: 2017-04-23 20:54:50

    Następne zdjęcie

  28. 1 photo
    Author: Najlepsze meble na rynku Date: 2017-04-23 20:53:15

    Zamowilismy u Pana Czajka Komoden pod telewizor, szafkę do łazienki i stół jadalniany. Meble zostały wykonane z największa precyzja, sa bardzo solidne i do tego śliczne . Kiedy meble do nas dotarły po długiej podróży ( Polska- Londyn) byliśmy nimi oczarowani. Komunikacja i omawianie szczegółów bez zarzutów, pełen profesjonalizm i cierpliwość . Jeżeli jeszcze ktoś ma wątpliwości lub obawy, nie wahaj sie i zamów. Mebele warte każdej ceny. Polecamy z całego serca. Pozdrawiamy Piotrek i Mirka

  29. 1 photo
    Author: Maria i Artur Jabłonna Date: 2017-03-22 12:19:46

    Meble zamawialiśmy osobiście w siedzibie firmy, więc wiedzieliśmy czego możemy sie spodziewać. Wykonanie perfekcyjne, zgodne z zamówieniem i na czas. Wszystko idealnie pasuje, w końcu mamy meble jakie chcieliśmy. Kupiliśmy stół rozkładany z ośmioma krzesłami, 2 komody, witrynę, szafkę rtv i stolik kawowy. Rewelacja!!! Użytkujemy je już od października 2016 r. i nic się z nimi nie dzieje. Polecamy gorąco!!! Można śmiało zamawiać przez internet. Pozdrawiamy!

  30. 0 photos
    Author: J. Krochmalski Date: 2017-02-08 13:54:18

    Zamawiałem łóżko, szczotkowany dąb naturalny. Coś wspaniałego. Jak się patrzy, albo jak się dotyka. Takich mebli w sklepach się nie kupi.

  31. 1 photo
    Author: Klaudia Tylicka Date: 2017-02-02 17:01:51

    Stół 2.5m, idealny na rodzinne obiady wraz z 10 krzesłami. Realizacja przebiegła idealnie, w uzgodnionym terminie. To juz kolejne zamówienie.

  32. 1 photo
    Author: Sławka i Tomek Date: 2017-01-21 20:41:50

    Firmę STOLARSTWO CZAJKA znaleźliśmy przez allegro. Po obejrzeniu oferty na stronie internetowej i przeczytaniu opinii klientów zamówiliśmy stół z 6 krzesłami, witrynę, komodę i lustro oraz narożną komodę RTV i ławę. Dostawa mebli nastąpiła w uzgodnionym terminie. Meble solidnie wykonane z materiałów najwyższej jakości, zgodnie z zamówieniem. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Zakup udany w 100%. Firma jest godna polecenia przyszłym klientom. Dziękujemy i pozdrawiamy !!!

  33. 1 photo
    Author: Donata Ogórek Date: 2016-12-17 14:58:26

    Witam zamówiłam u Pana Stanisława Czajki stół dębowy z sześcioma krzesłami jestem bardzo bardzo zadowolona.Bardzo miła obsługa traktują klienta bardzo profesjonalnie i co ważne są słowni i punktualni.Gorąco polecam !!!

  34. 0 photos
    Author: Polecam! Date: 2016-11-23 17:54:46

    Kupowałem u Pana kilka rzeczy. Gdy do mnie dotarły zaskoczyłem się ich starannością i solidnością wykonania! Pozatym pracownicy Pańskiej firmy z niezwykłą dbałością wnosili meble. POLECAM!

  35. 1 photo
    Author: Karol Luboń Date: 2016-11-20 19:52:40

    Znalazłem firmę w internecie. Zamówiłem ławę o nietypowych wymiarach. Ława stoi przy narożniku w kształcie litery U. Obawiałem jak to będzie współgrało. Po dostarczeniu mebla -wątpliwości zostały rozwiane, mebel podoba się żonie - zamówienia dokonałem "zaocznie". Istnieje w takim razie szansa że powrócę z nowym zamówienie

  36. 1 photo
    Author: Chwialkowska Date: 2016-11-17 19:41:05

    A oto moje mebelki

  37. 0 photos
    Author: Chwialkowska Date: 2016-11-17 19:28:07

    Zakupiłam lawe oraz stolik RTV. Meble solidnie wykonane.z dbałością o każdy szczegół.termin realizacji zgodny z umówionym. Meble piękne,niespotykane,przykuwaja uwagę. Napewno jeszcze zamówię jakiś mebelek. Doradztwo fachowe, miłe,Pan zawsze cierpliwy i wyrozumiały.POLECAM SERDECZNIE!!!!!!!!!

  38. 0 photos
    Author: Ania P. Date: 2016-09-24 16:55:11

    Firmę znalazłam przez allegro. Po obejrzeniu mebli na stronie firmy, dodatkowo zachęcona opiniami klientów, zakupiłam stół Kubus II i 6 krzeseł Kubus z obiciem ze skóry naturalnej. Zakup udany w 100%. Meble piękne, solidnie wykonane, dostarczone w uzgodnionym terminie, ponadto kontakt ze sprzedawcą idealny. Polecam firmę Stolarstwo Czajka.

  39. 0 photos
    Author: KREACJA PRZESTRZENI Date: 2016-08-25 05:32:11

    współpracowaliśmy przy realizacji mebli z litego drewna do winiarni - wszystko poszło sprawnie i zgodnie z założeniami :-). polecamy! / KREACJA PRZESTRZENI

  40. 0 photos
    Author: Yoga Academy Date: 2016-08-21 11:09:49

    Dziękujemy za realizację w nadzwyczajnym terminie i piękne wykonanie, w każdym detalu zgodne z naszą wizją! Meble wzbudzają zachwyt odwiedzających naszą szkołę :) https://www.facebook.com/yogaacademypoznan/photos/pcb.982885278476575/982883235143446/?type=3&theater Miła i profesjonalna obsługa, mimo naszych bardzo indywidualnych oczekiwań - mamy tą świadomość ;) :) Polecamy serdecznie!

  41. 0 photos
    Author: Dorota Date: 2016-08-18 21:37:29

    Znaleźliśmy firmę przez przypadek w internecie (spory kawałek od naszego miejsca zamieszkania). Meble pokazane na stronie wyglądają świetnie i jak się okazało jeszcze lepiej w rzeczywistości. Wykonane są solidnie i z dobrych materiałów. Ponadto kontakt, sposób podejścia do zamawiającego są budująco sympatyczne i oczywiście profesjonalne. Z przyjemnością zamówię tam kolejne meble. Pozdrawiam

  42. 1 photo
    Author: ldiajas Date: 2016-08-08 17:05:29

    Na początku roku zamówiliśmy u Państwa komodę, która spełniła nasze oczekiwania w 100 % a nawet wkroczyła poza nie ☺ Postanowiliśmy zamówić całą resztę ? tzn. kanapę, fotele oraz ławę. Wykonanie z dbałością o każdy szczegół. Meble naprawdę są najwyższej jakości. Warte są swojej ceny oraz czasu oczekiwania ? Serdecznie polecamy!

  43. 1 photo
    Author: Ldiajas Date: 2016-08-08 17:00:39

    Na początku roku zamówiliśmy u Państwa komodę, która w 100% spełniła nasze oczekiwania a nawet wkroczyła poza nie ☺Wtedy postanowiliśmy zamówić całą resztę ? tzn. kanapę, fotele oraz ławę. Wykonanie z dbałością o najdrobniejszy szczegół. Meble naprawdę są najwyższej jakości. Warte są swojej ceny oraz czasu oczekiwania ? Serdecznie polecamy!

  44. 0 photos
    Author: Zadowolona klientka Date: 2016-08-07 10:45:41

    Długo szukaliśmy komody, która ma być ozdobą salonu. Po trafieniu na STOLARSTWO CZAJKA od razu podjęliśmy decyzję o zakupie. Komoda spełnia wszystkie kryteria, jakie założyliśmy. Jest duża, pojemna i elegancka w swojej prostocie. Bardzo dobry kontakt z firmą. Każdemu polecamy firmę STOLARSTWO CZAJKA.

  45. 0 photos
    Author: Anna z Płocka Date: 2016-07-12 20:28:17

    Meble solidnie wykonane i bardzo piękne. Realizacja zamówienia w wyznaczonym terminie. Na uwagę zasługuje otwartość producenta na wszelkie propozycje modyfikacji produkowanych wzorów mebli, a nawet wykonanie indywidualnych projektów. To moje pierwsze , ale na pewno nie ostatnie zmówienie. Gorąco polecam firmę.

  46. 0 photos
    Author: Mariusz Date: 2016-07-11 21:56:03

    Zakupilem szafkę rtv i stolik kawowy. Przedmioty wzorowo wykonane , kontakt z firmą wzorowy. Wszystko szybko ,miło profesjonalnie.Polecam firme

  47. 0 photos
    Author: Celina Wielkowska Date: 2016-04-10 20:03:52

    Meble zostały przywiezione w sobotę. Za każdym razem kiedy wchodzę do salonu zaskoczona jestem ich wyglądem. Mam więcej niż się spodziewałam. Meble są piękne , solidne, można rzec wymarzone. Wiem, że będą mi służyły długie lata. Obsługa profesjonalna - na każdym etapie realizacji zamówienia . Gorąco polecam

  48. 1 photo
    Author: Paweł Date: 2016-03-22 19:47:50

    Kolejny mebel zamówiony w MEBLE CZAJKA - kolejny rewelacyjny. Warto poczekać te 2,5 miesiąca, żeby się teraz cieszyć, że mam mebel dokładnie taki jaki sobie zaprojektowałem - dla mnie najwyższa klasa. Sprawdzona firma i jak będę czegoś szukał - a będę - bo powoli czas na kuchnie nową - to tylko tam. pozdrawiam i dziękuje Paweł Szulc

  49. 0 photos
    Author: Robert Date: 2016-03-03 20:14:06

    Jaestem zadowolony z zamówienia i szczerze polecam. Meble są świetnej jakości a obsługa profesjonalna. Na pewno jeszcze w przyszłości skorzystam z tej firmy ;)

  50. 1 photo
    Author: Danuta i Aleksander Szymańscy Date: 2016-02-28 20:14:48

    Przed zamówieniem mebli do salonu zapoznaliśmy się z ofertą rynkową odwiedzając wiele salonów meblowych i przeglądając internet. Ostatecznie trafiliśmy na stronę STOLARSTWO CZAJKA. Biorąc pod uwagę bardzo pozytywne opinie klientów firmy, zdecydowaliśmy się złożyć indywidualne zamówienie. Nie zawiedliśmy się! Meble wykonane przez firmę STOLARSTWO CZAJKA są rewelacyjne, zarówno pod względem projektu jak i wykonania. Godny podkreślenia jest fakt, że firma uwzględniła w projekcie mebli wszelkie nasze uwagi i oczekiwania. Podczas realizacji zamówienia Pan Bartosz utrzymywał z nami stały kontakt, a dostawa mebli nastąpiła terminowo, zgodnie z wcześniejsza umową. Pełen profesjonalizm! Firma w 100% godna jest polecenia przyszłym klientom.

  51. 0 photos
    Author: mikloaj Date: 2016-02-18 14:01:18

    wszystko w najlepszym porządku - 100% polecam

  52. 1 photo
    Author: Lidia Jasińska Date: 2016-02-15 13:07:13

    Polecam w 100% .Meble najwyższej jakości ! Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, bez wątpienia stwierdzam, że warte są swojej ceny!!! Pełen profesjonalizm!

  53. 1 photo
    Author: Joanna i Piotr z Puszczykowa Date: 2015-11-09 18:00:06

    Meble są super, zarówno pod względem stylistyki jak i wykonania. Spełniają najwyższe europejskie standardy. Zawsze można liczyć na miłą, rzetelną obsługę i fachowe doradztwo. Wykończenia tzw. szczotkowane nadąża za najnowszymi trendami. Panowie dokonali również iście herkulesowego wyczynu wtaszczając meble na piętro, za co jestem im niezmiernie wdzięczna i pełna podziwu. Firma godna polecenia!!!

  54. 1 photo
    Author: Marcin Mały Date: 2015-11-05 08:09:56

    Mozaika pomaga zachować przyjazny klimat nad biurkiem, które dzięki temu kojarzy się nie tylko ze żmudną pracą. Solidność wykonania niespotykana, a przesyłka, w której otrzymałem mozaikę, była tak solidnie zapakowana, że już samo opakowanie mówi o firmie, że jest to najrzetelniejsza firma, z jaką było mi kiedykolwiek dane robić interesy.

  55. 1 photo
    Author: Łukasz S. Date: 2015-10-21 12:04:26

    Meble super, po dwóch latach używania zero zastrzeżeń. Kontakt rewelacja. SZCZERZE POLECAM!

  56. 0 photos
    Author: Hanna - Warszawa Date: 2015-07-05 09:02:22

    To sa meble o jakich marzylam. Piekne, wspaniale wykonane, solidne. Wspolpraca z FIRMA byla bardzo dobra. Szybki kontakt, pomoc w projektowaniu i , co dla mnie bardzo istotne, terminowosc. Wniesienie mebli sprawilo wiele klopotu ale Panowie zniesli to z godnoscia. (Bardzo, bardzo dziekuje.) Teraz , kiedy wszystko jest juz na swoim miejscu, siedze, pije kawe i rozkoszuje sie widokiem tych wspanialosci.

  57. 1 photo
    Author: Tomasz Date: 2015-06-11 17:06:53

    Zamówiony stół i 4 krzesła wykonane bardzo starannie - dokładnie tak jak chciałem. Materiał pierwsza klasa (dąb) !! Termin wykonania i dostawy szybsz niż się spodziewałem. Kontakt bardzo dobry. Znajomi , którzy widzieli już stół - pod wrażeniem ...wszyscy wzięli namiary :-) Niestety coraz mniej takich fachowców ... Jeszcze raz dzięki za super wykonaną pracę Pozdr. Tomasz

  58. 1 photo
    Author: Robert- Straszęcin Date: 2015-05-05 23:06:11

    Witam, szukałem samego stołu,w sklepach uwierzcie mi na Podkarpaciu nic nie znalazłem.Wszystkie stoły się kiwały ,były małe i były do bani.Na allegro znalazłem ofertę firmy Czajka.Gość mówi że zrobi mi stół jaki będę chciał,można na nim tańczyć,nawet nie drgnie i nie zostawi śladów po szklankach i kieliszkach. Wchodzę na na stronę główną a tam meble ,ławy krzesła. No wszystko.I co? Kupiłem stół 260x120,12 krzeseł,ławę,dwie komody na wymiar jaki chciałem. na zdjęciach wyglądało to ładnie,ale powaga ,na żywo jest to 10 razy piękniejsze. ten zakup naprawdę mnie cieszy. Naprawdę polecam tą firmę,działają profesjonalnie,miły kontakt.Meble przywiezione na czas i godzinę,wniesione,ani jednej ryski.Chciałem wam pokazać wszystkie zdjęcia ale tylko jedno mi weszło.Pozdrawiam

  59. 0 photos
    Author: Irmina Karpacz Date: 2015-03-14 08:19:22

    Zamówiłam komplet: stół i krzesła z obiciem skórzanym. Meble prezentują się wyjątkowo. Masywne, komfortowe i pięknie wykonane. Kontakt z właścicielami bardzo miły i profesjonalny. Polecam.

  60. 1 photo
    Author: Marek Date: 2015-01-16 20:57:15

    Również dołączamy do grona zadowolonych klientów. Mogę tylko potwierdzić, że wszystkie opinie napisane na tej stronie o wyrobach Firmy Stolarstwo Czajka są jak najbardziej prawdziwe. Nasza zamówiona komoda RTV (270x50x50) i ława (130x80x50) są pięknie wykonane i zgodnie z naszym zamówieniem. Każdy zauważy, że nie są to meble z popularnych na rynku salonów meblowych, a wykonane przez prawdziwego rzemieślnika - To naprawdę widać w każdym detalu mebla. Proponując osobiście wybrać się do siedziby firmy, żeby na miejscu przekonać się że warto. Bardzo polecam… Marek

  61. 3 photos
    Author: Przemysław K. Date: 2014-11-20 18:03:56

    Świetne wykonanie mebli, w rozsądnej cenie. Bardzo dobry kontakt oraz możliwość wykonania ich pod wymiar to bardzo ważny aspekt.

  62. 4 photos
    Author: Gosia z rodziną Date: 2014-11-07 23:58:08

    W 2007 r. kupiliśmy 6 krzeseł ze stołem, 2 hockery, stolik, stoliczek, szafkę RTV, witrynę i komodę. Z rok później dokupiliśmy 6 krzeseł i pułki. W tym roku dokupiliśmy biblioteczkę. Żadnego z tych zakupów nie żałujemy. Super jakość. To prawdziwe meble, a nie jakiś paździerz z ..... Design też wytrzymuje próbę czasu. Meble wpasują się zarówno w nowoczesny wystrój jak i ten bardziej klasyczny. Polecamy.

  63. 3 photos
    Author: Kasia z Leszna Date: 2014-10-17 13:36:20

    Profesjonalne oraz bardzo miłe podejście do klienta.Meble najwyższej jakości,starannie i solidnie wykonane.Warte w 100% swojej ceny.Szczerze polecam i pozdrawiam.

  64. 0 photos
    Author: Jola i Wojtek z Łodzi Date: 2014-10-13 14:49:49

    Serdecznie polecamy meble wykonanie w firmie p. Czajków. Mieliśmy duże wątpliwości zamawiając meble a nie widząc ich wcześniej. Obawy zupełnie niepotrzebne. Meble są piękne a dodatkowo bardzo solidne i starannie wykonane. W czasach bylejakości p. Czajka postawili na profesjonalizm i solidność a my mamy meble o jakich marzyliśmy.Mam nadzieję, ze posłużą nam długie lata.

  65. 3 photos
    Author: SYLWIA Date: 2014-10-11 06:56:46

    Meble wykonane w najwyższej jakości zadbano o każdy szczegół , świetnie prezentują się w pomieszczeniach profesjonalna i miła obsługa klienta , polecam jak najbardziej Sylwia

  66. 0 photos
    Author: Wiecho Date: 2014-10-09 08:21:44

    Piękne , perfekcyjnie wykonane z materiałów najwyższej jakości. Profesjonalizm na najwyższym poziomie wart swojej ceny. Dziękuję i pozdrawiam

  67. 0 photos
    Author: Sylwia Date: 2014-08-12 20:00:13

    Niespotykany profesjonalizm uwieńczony przepięknym wykonaniem i najwyższą jakością mebli. Realizacja zamówienia dwóch komód oraz stolików nocnych przebiegała z najwyższą znaną mi dotychczas dbałością o potrzeby klienta. Meble są przepiękne i bardzo funkcjonalne. Efekt zdecydowanie przerósł moje oczekiwania :) Bardzo gorąco polecam.

  68. 3 photos
    Author: Kamila i Robert Date: 2014-07-08 18:31:26

    Zakupiliśmy z małżonką komodę oraz stół z krzesłami z firmy Stolarstwo Czajka. Produkt bardzo dokładnie i starannie wykonany , dlatego serdecznie polecam i zachęcam do kupna mebli tej firmy.

  69. 0 photos
    Author: Izabella z Olkusza Date: 2014-07-05 14:30:21

    Ponownie dokonałam zakupu mebli w firmie "Stolarstwo Czajka". Po dwóch od zakupu komody, stolika rtv i stolika kawowego, uzupełniam komplet o regał na książki. Meble są najwyższej jakości, doskonale wykonane, z dbałością o szczegóły. Pięknie się prezentują, łatwo utrzymać je w czystości mimo ciemnego wybarwienia. Warte swojej ceny. Gorąco polecam firmę "Stolarstwo Czajka" i ich meble. To firma bardzo solidna i uczciwa, dbająca o wysoką jakość swoich wyrobów, jak również o klienta. Łatwy kontakt i miła obsługa.

  70. 0 photos
    Author: Izabella z Olkusza Date: 2014-07-05 14:19:32

    Ponownie zamówiłam meble w firmie Pana Czajki. Po dwóch latach użytkowania uzupełniam swój salon o regał na książki. Wcześniej kupiłam dwie komody i stolik kawowy. Wszystko znakomitej jakości i doskonale wykonane. Meble pięknie się prezentują, łatwo utrzymać je w czystości mimo ciemnego wykonania. Gorąco polecam firmę "Stolarstwo Czajka" i ich meble. To bardzo uczciwa i solidna firma, dbająca o wysoką jakość produkowanych mebli i zadowolenie klienta.

  71. 0 photos
    Author: Katarzyna z Bydgoszczy Date: 2014-03-29 22:07:22

    Mebli do salonu szukaliśmy przez rok. Chodziło nam o prostotę połączoną z subtelnością i przede wszystkim dobrym materiałem. Długo nie mogliśmy dopasować też koloru wybarwienia do podłogi i nowoczesnych mebli w otwartej kuchni. To było ciągłe pasmo rozczarowań. W katalogu coś wyglądało ładnie, ale na żywo w sklepie okazywało się "byle jakie". Wybawieniem okazała się firma Stolarstwo Czajka, którą przypadkowo znalazłam w internecie. Zamówiliśmy brakujące meble tj. biurko, biblioteczka i półki. WARTO BYŁO! Meble są pięknie wykonane i stały się ozdobą dla naszego salonu. Profesjonalne podejście do klienta, dbałość o szczegóły w trakcie ustalania zamówienia, terminowość - to mocne strony firmy. Gorąco polecam!

  72. 0 photos
    Author: grzegorzr Date: 2014-03-18 21:28:56

    Meble wykonane perfekcyjnie i solidnie. Pierwsze zakupiłem 6 lat temu i do dzisiaj nie spotkałem równie ujmującego wzornictwa. Szczerze polecam nawet najbardziej wymagającym osobom.

  73. 0 photos
    Author: Danuta z Knurowa Date: 2014-03-12 13:12:35

    Zakupiłam ławę i witrynę, których wykonanie i efekt estetyczny przerósł moje wyobrażenia. Mój pokój nabrał dostojnego wyglądu, zwłaszcza , że kolor materiału był dobrany do istnijacej już komody. Aby dokonac takiego idealnego dopasowania , otrzymałam z firmy wszystkie próbki materiałów z jakich wykonują meble i dzieki temu mogłam satysfakcjonująco dobrać fakturę i kolor dla moich nowych mebli. Obsługa i komunikacja była miła , profesjonalna i terminowa. Jedyny problem był z wniesieniem zwłaszcza witryny na 8 pietro. Chociaż byli pomocnicy do wniesienia, to Panowie z firmy Stolarstwo Czajka wykonali wielki wysiłek, aby wnieść wspólnie z pomocnikami bardzo ciężki mebel i dochowali wszeljkiej staranności, aby mebel został wniesiony bez żadnego uszkodzenia. Udało się wnieść z sukcesem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i jeśli będę kiedykolwiek potrzebowała zakupu mebli, to na pewno powrócę, lecz wcześniej uprzedzę , że meble mają być dodtarczone na 8 pietro. Polecam usługi tej Firmy, bo efekt jest zaskakujący i przewyższa jakościowo oraz estetycznie, meble firm z najwyższej półki.

  74. 0 photos
    Author: Małgorzata i Piotr z Łodzi Date: 2014-02-23 15:21:07

    Witam, zamawialiśmy stół, ławę i komodę. Wszystkie elementy pod wymiar. Przebieg komunikacji dotyczącej zamówienia był bardzo profesjonalny, a dostarczenie towaru odbyło sie bez opóźnień. Efekt okazał się satysfakcjonujący w każdym szczególe. Marzy nam sie, aby taki poziom usług stał się w naszym kraju standardem. Szczerze polecamy. A firmie bardzo dziękujemy.

  75. 1 photo
    Author: michal i jola Date: 2014-02-16 16:32:05

    Witam, Chcieliśmy w tym komentarzu w pełni polecić firmę Stolarstwo Czajka innym klientom. Firmę Pana Czajki mamy z polecenia znajomych, którzy mieli już meble od Pana Czajki. My zamówiliśmy regał oraz komodę. Regał był wykonany według naszego projektu oraz naszych wymiarów z czym Stolarstwo Pana Czajki nie miało żadnego problemu. Podczas realizacji zamówienia otrzymaliśmy profesjonalne wsparcie ze strony Pana Bartosza. Zamówienie było zeralizowane terminowo z dużym zaangażowaniem firmy!! Również dostawa odbyła się na czas. Z całą pewnościa polecamy meble od Pana Czajki. Są przepiękne i bardzo wysokiej jakości.

  76. 0 photos
    Author: Monika i Tomek Date: 2014-02-12 11:03:17

    Pełen profesjonalizm. Firma godna polecenia. Meble są przepiękne, nasz salon nabrał uroku dzięki nim. Szczerze polecamy.

  77. 0 photos
    Author: waldek Date: 2013-12-08 22:26:48

    Meble wypatrzyła żona na internecie. Na zamówienie zdecydowaliśmy się jedynie na podstawie zdjęć z galerii oraz opinii i teraz sami dołączamy do grona zadowolonych klientów. Wszystkie superlatywy wyrażone o firmie Pana Czajki są w pełni zasłużone. Jeżeli ktoś ceni wysoki kunszt tradycyjnego rzemiosła zawarty w wyrobie i rzetelności wykonanej usługi z pewnością się nie zawiedzie. Szczerze polecam.

  78. 0 photos
    Author: iwka Date: 2013-10-02 17:17:30

    Firma godna polecenia, meble wykonane z niesamowitą starannością - super! Kontakt z właścicielem bardzo dobry, realizacja zamówienia w terminie, pełny profesjonalizm!!!

  79. 0 photos
    Author: AnnaM Date: 2013-09-12 21:22:15

    Kilka lat temu zobaczyliśmy meble Pana Czajki w internecie , bez namysłu zamówiliśmy piękną ławę , mały stolik oraz komodę RTV. Meble w realu okazały się idealne , przepiękne, solidnie wykonane - przeszły przeprowadzki i magazynowanie , nadal sa piękne , bez uszczerbka na jakości i wyglądzie !!!!!! Niedawno zaczęliśmy szukać regału - biblioteki oraz nieco innej niż poprzednio zakupionej, komody RTV. Poszukiwania trwały, ale znów trafiliśmy na oferty Stolarstwa St. Czajki , ku naszej uciesze :) Nic innego nie mogło tutaj nam pasować , jak utrzymanie stylu . Zamówiliśmy meble bez wahania , ponieważ perfekcja wykonania mebli , ich trwałość oraz przemiła , bardzo fachowa i rzeczowa obsługa przekonały nas już przy pierwszym zakupie o profesjonalizmie firmy , którą POLECAMY i jako przykład dla innych stawiamy.

  80. 3 photos
    Author: Ela Date: 2013-07-29 09:55:58

    W firmie Pana Czajki zakupiliśmy stół do jadalni oraz ławę do salonu. Zakupu dokonywaliśmy przez internet bez możliwości wcześniejszego obejrzenia mebli.Kiedy dostawa dotarła, byliśmy mile zaskoczeni widokiem mebli w realu. Produkty Pana Czajki są naprawdę godne polecenia. Meble wyglądają pięknie, są solidne i efektowne, dopracowane w każdym szczególe. Kontakt i dostawa towaru bez najmniejszych zastrzeżeń. Najlepszym dowodem, potwierdzającym nasze zadowolenie jest złożenie kolejnego zamówienia u Pana Czajki - tym razem na komodę.

  81. 0 photos
    Author: ssz Date: 2013-03-28 18:16:45

    Piękne meble, dzięki którym salon nabrał stylu. Terminowa dostawa, profesjonalna obsługa. Firma spełnia życzenia, które mieliśmy w stosunku do krzeseł. Wszystkie meble prezentują się tak jak sobie wymarzyliśmy. Będziemy polecać firmę Czajka.Gratulacje.

  82. 4 photos
    Author: M&J Date: 2013-03-19 19:30:16

    Arcydzieło, meble z duszą! Firma z powołania, Pan Bartosz, z którym mieliśmy kontakt telefoniczny, jeszcze przed transakcją, profesjonalnie tłumaczy i wysłuchuje sugestie potencjonalnego nabywcy. Bezwzględnie polecamy Firmą "Czajka"!!!

  83. 2 photos
    Author: Viola Date: 2013-03-01 15:32:59

    Meble dębowe w 100% solidne jak firma Pana Czajki. Wzornictwo i funkcjonalność dopracowane w szczegółach. Od kilku lat regularnie kompletujemy nasze umeblowanie. W salonie ława, witrynka i stolik RTV. Teraz kolej na tapicerowany mebel - narożnik. Z przyjemnością rekomenduję tą stolarnię!

  84. 3 photos
    Author: Kasia Date: 2013-02-22 13:58:26

    Jesteśmy z mężem szczęśliwymi posiadaczami mebli ze stolarni Pana Czajki. Potwierdzeniem naszego zadowolenia niech będzie fakt,że właśnie czekamy na realizacje kolejnego zamówienia. Meble są piękne, solidnie wykonane. Bonusem przy okazji tej współpracy jest dotrzymywanie terminów, co zdarza się dziś na rynku niestety bardzo rzadko. Serdecznie polecamy

  85. 2 photos
    Author: Mirosława Date: 2013-02-05 16:45:15

    Piękna komoda., zarówno pod względem jakości jak i wyglądu. SERDECZNIE POLECAM !!! wszystkim meble Pana Czajki. Zamawiałam komodę przez internet bez wcześniejszego oglądania w rzeczywistości i mogę bez zastrzeżeń polecić taką formę. Naprawdę nie ma potrzeby oglądania wcześniej bo przy odbiorze meble zaskakują na duży plus... nawet mój kot ją polubił :)

  86. 0 photos
    Author: Hubia Date: 2013-01-25 02:42:43

    Super stolik, ślicznie wykonany, szybka dostawa i bardzo dobry kontakt. Naprawdę super. POLECAM!!!

  87. 4 photos
    Author: Jarek Date: 2013-01-20 21:52:23

    Witamy, po żmudnym i bezowocnym zapoznaniu się z "ofertą meblową" na rynku, trafiliśmy do Pana Czajki. Od początku do końca profesjonalna obsługa (dokładne omówienie naszych potrzeb i oczekiwań, transport i wniesienie mebli-nawet na trzecie piętro:-)) możliwość wykreowania właśnie takich mebli jakich potrzebowaliśmy, doskonały materiał i wykonanie sprawiły, że jesteśmy właścicielami przepięknych i funkcjonalnych mebli:-) Szczerze polecamy!

  88. 4 photos
    Author: Marcin Date: 2013-01-17 22:05:19

    Przeglądając oferty na allegro natrafiliśmy na meble wykonane przez firmę „STOLARSTWO Import-Export Stanisław Czajka”. Po obejrzeniu kilku zdjęć wiedzieliśmy jakie meble zagoszczą w naszym domu. Bardzo dobry kontakt z firmą (przez Pana Bartosza), zarówno e-mail jak i telefoniczny. Duża elastyczność pod względem dostosowania mebli do indywidualnych potrzeb. Po złożeniu zamówienia poprosiliśmy o próbki wybarwień, które otrzymaliśmy błyskawicznie. Czas oczekiwania na meble nie był krótki (blisko 3 miesiące), niemniej jednak możemy szczerze powiedzieć, że warto było czekać :). Jakość i staranność, z jaką zostały wykonane meble urzekła i oczarowała już wielu naszych gości i znajomych. Podsumowując, profesjonalizm przez duże P, w pełni tego słowa znaczeniu. Szczerze polecamy !

  89. 2 photos
    Author: Grzegorz Date: 2012-10-16 19:09:41

    Bardzo solidny wyrób jak i producent. Ponadczasowa linia i chyba trwałość, bo użytkuje te meble od kilku lat (6) i nawet pod ciężarem książek nie ma żadnych odkształceń. Polecam!

  90. 3 photos
    Author: Beata Date: 2012-08-06 21:23:47

    Meble w 100% doskonałe. Zgodne z opisem, dostoswane do indywidulanych życzeń klienta. Wszystko zgodnie z umową- termin, wysoka jakość. Świetny kontakt ze sprzwdawcą. Polecam. Beata WYSZKÓW

  91. 0 photos
    Author: leszek Date: 2012-04-09 15:31:50

    Witamy! Serdecznie polecamy zakup mebli u Panów Czajka. Pełen profesjonalizm - wysoka jakość wykonania,solidne i ładne spełniły nasze oczekiwania . Miła obsługa, terminowość, wszystko bez zarzutu. Gratulujemy profesjonalizmu. Leszek, Marzenna z Wrocławia

  92. 3 photos
    Author: Renata i Andrzej Date: 2012-03-21 11:48:29

    Witamy.Meble są poprostu super. Piękne ,solidne , w terminie super kontakt pełen profezjonalizm.To nasz pierwszy zakup i napewno nie ostatni.

  93. 4 photos
    Author: interfoto Date: 2012-02-26 11:52:29

    jeszcze kilka fotek

  94. 4 photos
    Author: interfoto Date: 2012-02-26 11:49:46

    Witam , jesteśmy bardzo zadowoleni to nasze drugie zamówienie . Meble są super ,świetny kontakt terminowa realizacja zamówienia .Polecamy gorąco i pozdrawiamy

  95. 4 photos
    Author: NORBERT&Magda-CHOSZCZNO Date: 2012-01-18 11:32:04

    Witam, Choć ponad pół roku namawiałam męża na kupno mebli u Pana Stanisława, to warto było. Gdy meble trafiły do naszego domu (stół+krzesła+komoda+stolik+lustro),mąż był bardzo zaskoczony. Meble są przepiękne, starannie wykonane- idealne, spełniły oczekiwania moje i mojej rodziny. Choć zamawiane przez internet budziły nutkę niepewności. Zachwycają tak, że znajomi jak wpadli z wizytą to po pół roku też już takie mieli. Polecam serdecznie i z czystym sumieniem Firmę pana Czajki-miło i bezproblemowo. 100% ZADOWOLENIA! Pełen podziw i profesionalizm dla wnoszących.

  96. 4 photos
    Author: Marcin S Date: 2011-12-08 09:28:15

    Wielki profesjonalizm. Niesamowicie miły i profesjonalny kontakt ze strony Pana Czajki. Meble wyglądają bardzo solidnie i takie w rzeczywistości są. Zanim kupiłem meble odwiedziłem kilka salonów z firm Konkurencji - inne firmy powinny się uczyć od Pana Czajki fachu - bez porównania! W przyszłości planujemy kolejne zakupy! Jakość wykonania, design mebli nie jest odzwierciedleniem ceny. Cena za takie meble powinna być 2 razy droższa.

  97. 1 photo
    Author: Agnieszka i Hubert Date: 2011-10-17 19:46:27

    Serdecznie polecamy zakup mebli u Panów Czajka! Pełen profesjonalizm - wysoka jakość wykonania, piękny design, miła obsługa, terminowość, wszystko bez zarzutu. Planując zakup mebli, nie będziemy mieli wątpliwości, pod jaki adres się zwrócić;) Gratulujemy kunsztu i profesjonalizu!

  98. 1 photo
    Author: Aga & Marcin Żarów Date: 2011-08-20 21:46:32

    Naszą opinię dodajemy po rocznym użytkowaniu, wszytsko wciąż wygląda idealnie, nie widać żadnych odbarwień, odkształceń itp. Meble zachwycają zarówno nas jak i wszystkich gości. Już planujemy zakup kolejnych elementów oczywiście u Panów Czajka :-) Gorąco polecamy!!!

  99. 4 photos
    Author: Darek - Pieczyska Date: 2011-08-10 19:32:22

    Trafiliśmy idealnie: profesjonalna obsługa (miło i rzeczowo), solidny wyrób(idealnie wykonane meble) , terminowa dostawa. Panowie Czajka szanują klienta i są przede wszystkim dla niego. To dzisiaj rzadka cecha. Polecamy wszystkim , którzy pragną mieć wyjątkowe meble. Panów Czajka pozdrawiamy i przepraszamy za to nieszczęsne pierwsze piętro.

  100. 0 photos
    Author: Michał Date: 2011-08-09 10:55:24

    Miałem pewne obawy przed zamawianiem mebli przez Internet, jednakże podejście do tematu Panów Czajka okazało się w pełni profesjonalne, meble wykonane są bardzo starannie i solidnie myślę że jeszcze przez wiele lat będę z nich zadowolony. Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym tę firmę.

  101. 2 photos
    Author: Robert - Poznań Date: 2011-07-25 19:35:59

    Robiłem już u Panów Czajka kilka realizacji. Za każdym razem efekt był powalający. Panowie oprócz dokładności i jakości wykonania posiadają jeszcze rzadką cechę - widzą bryłę i proporcje mebla. POLECAM !!!

  102. 0 photos
    Author: Aneta Date: 2011-07-04 13:11:47

    Meble od Panów Czajka mam w domu od kilku miesięcy, zamawiałam osobiście w siedzibie firmy, 100% ZADOWOLENIA i SATYSFAKCJI. Meble są piękne, starannie wykonane, dostarczone w terminie. Z czystym sumieniem polecam. Pozdrawiam serdecznie

  103. 2 photos
    Author: Agnieszka Grójec Date: 2011-04-15 13:46:10

    Jak wszyscy tutaj opiniodawcy zamawiając meble przez internet nie byłam pozbawiona obaw. Dzisiaj gdy meble stoją w moim domu mogę z pełną odpowiedzialnością wyrazić o nich swoje opinie. Więc mówiąc współczesnym językiem skrótów- WIELKI POZYTYW! Dzisiaj niewielu producentów stawia na profesjonalizm i solidność , ponieważ wymaga to więcej czasu i cięższej pracy . Na szczęście Panowie Czajka z tego nie zrezygnowali. Dzięki temu poszerzyłam grono usatysfakcjonowanych klientów tej firmy, a w moim domu mam meble o jakich marzyłam!

  104. 3 photos
    Author: Natalia Date: 2011-04-05 16:51:05

    Miałam mnóstwo wątpliwości meble krzesła, stół , ława zamawiane przez internet duża odwaga .Niepotrzebnie meble solidne ,starannie wykonane w stu procentach spełniły oczekiwanie moje i mojej rodziny.Kontakt z firmą profesjonalny.Kto chce mieć meble na lata to z pewnością właśnie z firmy pana Czajki.

  105. 4 photos
    Author: Jola Date: 2011-03-30 20:38:19

    Z pewną obawą zlecaliśmy wykonanie mebli w kolorze i fasonie, którego wcześniej nie widzieliśmy na całym meblu, ale okazało się, że trafiliśmy na profesjonalistów. Meble wykonane bardzo starannie, bez niedoróbek i innych przykrych niesodzianek, wykonane i dostarczone w terminie. Mam nadzieję, ze poslużą nam długie lata. Z czystym sumieniem polecam meble Czajka.

  106. 0 photos
    Author: Elżbieta Warszawa Date: 2011-03-24 14:45:59

    Witam, Państwa meble to kunszt i klasa sama w sobie !a miła i profesjonalna obsługa dopełnia całości :). Moje zamówienie: stół + 8 krzeseł (z obiciem skórzanym), komoda, szafka RTV, ława oraz lustro. Meble są bardzo efektowne, wykonane z dbałością o szczegóły. Życzę Pańśtwu wciąż powiększającego się grona zadowolonych klientów. Pozdrawiam Elżbieta

  107. 0 photos
    Author: Daria Date: 2011-03-22 17:05:32

    Witam Serdecznie . Zamawiając meble w Firmie Pana Czajki byłam pewna obaw bo mogłam tylko zdać się na zdjęcia i bardzo miły , profesjonalny kontakt telefoniczny.Moi znajomi i rodzina odradzali mi takiego zakupu przez internet ale ja nie uległam i zamówiłam dużą szafę, witrynę , komodę 1,80 i stolik RTV . W dniu w którym przyjechały nie mogłam sama uwierzyć były tak piękne i pachnące świeżą farbą. Znajomi i rodzina teraz mi zazdroszczą tak oryginalnych, mebli które przeżyją mnie i moje dzieci . Bardzo dziękuje wszystkim pracownikom za wykonanie tak wspaniałej pracy ,widać że to co robią wykonują z pasją i ogromną dbałością o każdy szczegół.Pozdrawiam Daria z Bytomia

  108. 0 photos
    Author: Jurek Kraków Date: 2011-03-15 21:03:16

    Witam. Bez zbytniego rozpisywania się . W obecnej dobie bylejakości firma stczajka jest promykiem nadzie że istnieją jeszcze normalni wykonawcy. Polecam bez wachania. Dostawa z dokładnością do godziny , wniesienie, ustawienie i gotowość dalszej współpracy. Z przyjemnością przyznaję że rzemiosło w Poznaniu ma się znacznie lepiej niż w polsce południowej. Jestem do dyspozycji jeżeli chodzi o detale. Pozdrawiam Jurek

  109. 0 photos
    Author: Weronika Kraków Date: 2011-03-14 14:15:49

    Zamówiłam stół okrągły rozkładany. Kontakt na etapie zamówienia bardzo miły i fachowy. Stół jest bardzo piękny, doskonale zrobiony. Spełnia moje oczekiwania pod względem estetycznym i użytkowym. Został wykonany w tempie ekspresowym. Dziękuję za sprawną dostawę!

  110. 4 photos
    Author: Edyta Date: 2010-11-14 14:28:26

    Witam serdecznie, w dzisiejszych czasach nie często wystawia się tak pozytywne opinie, a w przypadku tej Firmy to sama przyjemność.Zamawiałam "w ciemno", projekt miałam właściwie tylko w głowie, a wszystko na 100% spełniło moje oczekiwania. W mojej kuchni nie ma zbyt wiele miejsca na duży stół i krzesła, więc Firma Pana Czajki stworzyła dla mnie stół pod wymiar + 2 ławy, które oprócz estetyki są bardzo praktyczne, bo pod siedziskami są ukryte "skrzynie"na dodatkowe akcesoria-a tych w kuchni jest zawsze sporo;-)Byliśmy oboje z mężem tak zadowoleni, że zamówiliśmy stół na 12 osób z jednolitym blatem+krzesła+szafka RTV+ława+witryna narożna+biblioteczka+skrzynka na drzewo do kominka;-)Wszytko wspaniale wykonane, na czas i z pełną gwarancją!!!!A najważniejsze, że "pod wymiar" i zgodnie z naszymi wytycznymi:-)Serdeczne dzięki i zdrowia dla wszystkich wykonawców!!! Edyta i Zbyszek

  111. 0 photos
    Author: Artur Świebodzin Date: 2010-10-22 23:31:27

    MEBLE Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI.POLECAM TYLKO PROFESJANALISTÓW.POZDRAWIAM.

  112. 0 photos
    Author: Piotr K Date: 2010-10-21 19:06:59

    Witam Chciałem się z wami podzielić mają opinią na temat zamówienia które zostało zrealizowane przez Firma Pana Stasia. Zakupiliśmy z żoną stół okrągły dębowy rozsuwany i zostaliśmy całkowicie zaskoczeni gdy już sie pojawił u nas w salonie. Sądziłem że zobacze coś na podobieństwo stołu z IKEA jeszcze do tego za ponad 3 tysiące złotych. (pomyślałem ze to nowa fanaberia mojej żony ) a zaskoczyłem sie całkowicie Na samym początku obsługa - szybko, miło , profesjonalnie i do tego z uśmiechem. Nie było łatwo bo trzeba było wnieść ten stół na 4 piętro po schodach. Chłopaki się nieźle zmeczyli ale dali rade. Zaskoczyła mnie też staraność o towar który wnośili Panowie - robili to tak aby się nie uszkodził po drodze. Po zdjęciu wszystkich zabezpieczeń ukazał się nam wspaniały mebel, świetnie złożony " Stół okrągły rozsuwany na 12 osób- dębowy czarny" Jakość warta porównania do mebli z najwyższej półki. - a do tego za 1/2 ceny. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu i teraz planujemy dokupić jeszcze krzesła od Pana Stanisława. Mam nadzieje że bedą równie wspaniałe jak stół. Ale o tym napisze jak już je otrzymam. Gorąco polecam tą firme - profesjonalizm i staraność wykonania. Pozdrawiam Piotr K Wawa Ursynów

  113. 0 photos
    Author: Dorota Pruszków Date: 2010-10-13 00:00:36

    Zamówiłam u Pana Stanisława dębowy stół. Jest piękny, doskonale wykonany, z dbałością o każdy szczegół. Kontakt z firmą również bardzo pozytywny. Bardzo gorąco polecam.

Add your review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *