1. 0 zdjęć
    Autor: Sławomir Lewański Data dodania: 2017-11-07 12:00:02

    Profesjonalne podejście do klienta, obsługa i kontakt. Właściwie każdy mebel wykonują wg życzenia klienta. Wsłuchują się i doradzają fachowo. Materiały na wykonanie mebli dobrej klasy. Bracia - Mateusz i Bartosz są prawdziwymi fachowcami. Nie boją się wyzwań. Klient powinien przed rozmową dobrze się zastanowić nad meblem i przygotować swój projekt (wzór, zdjęcie, rysunek) jeśli nie korzysta z propozycji stolarni. Czas wykonania mebli zgodny z umową. Gwarancje pisemne jak również porady dla użytkownika co do konserwacji mebli. Polecam prawdziwą firmę rodzinną, tradycja i rzetelność.

  2. 1 zdjęcie
    Autor: E&A Data dodania: 2017-06-21 23:26:16

    Na meble do salonu czekaliśmy kilka lat, nie mogąc trafić na coś odpowiedniego. Gdy zobaczyliśmy meble P.Czajki, byliśmy pewni, że takie chcemy mieć. Komoda, stół, krzesła, stolik i inne meble prezentują się piękniej, niż to sobie wyobrażaliśmy. Nowoczesna klasyka, prostota i elegancja. Polecamy w 100%. Współpraca z takimi kontrahentami to sama przyjemność !

  3. 1 zdjęcie
    Autor: Piotr z Warszawy Data dodania: 2017-06-04 12:38:56

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wizualizacja służąca do projektowania i złożenia zamówienia. Finalny efekt widać (w komentarzach poniżej), że jest do niej mocno zbliżony. Jednak zanim projekt powstał, przerobiłem kilkanaście różnych układów, wersji kolorystycznych frontów, ułożenia szuflad, uchwytów itd. Bez zobaczenia mebla na żywo, dało mi to pogląd, co ma szansę się sprawdzić. Rozważałem na frontach biele, kość słoniową, drewno, mieszaninę kolorów i faktur. Centralna szafka RTV została przymocowana do komód. Dzięki temu mebel składa się z trzech części, więc można go podzielić oraz łatwo przetransportować. Jednocześnie szafka RTV nie ma własnych nóg, co wizualnie ma ogromne znaczenie. Pewien dylemat stanowiły drzwiczki. Nie wiedziałem jak to wyjdzie. Ale jest to jeden mały element, który zawsze mógłbym samodzielnie zmienić. Chyba jednak jest ok i nie ma takiej potrzeby. Brak frezów na nogach i innych ozdobników pomógł zachować nowoczesną formę.

  4. 1 zdjęcie
    Autor: Piotr z Warszawy Data dodania: 2017-06-04 01:19:16

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wzornik 22-23. Ładna struktura drewna oraz elegancki delikatnie połyskujący lakier, nie dający zauważalnej powłoki. Wygląda to doskonale.

  5. 1 zdjęcie
    Autor: Piotr z Warszawy Data dodania: 2017-06-04 00:13:42

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Staranne wykonanie szuflad i wygoda użytkowania. Pełen wysuw pozwala na wkładanie ubrań, zastawy, czy innych przedmiotów od góry, nawet z tyłu. Udźwig wystarczający do niemal dowolnej zawartości. Płynna praca pomimo obciążenia. Wymiar wewnętrzny to ok. 112 x 47 x 12 cm. Mieści sporo - tu kilka rzeczy poglądowo.

  6. 1 zdjęcie
    Autor: Piotr z Warszawy Data dodania: 2017-06-03 22:58:49

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wzornik 22-23. Blat i mebel widoczny z wejścia do pokoju przy świetle głównie halogenowym.

  7. 1 zdjęcie
    Autor: Piotr z Warszawy Data dodania: 2017-06-03 22:57:46

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wzornik 22-23. Blat i mebel za dnia widoczny z wejścia do pokoju.

  8. 1 zdjęcie
    Autor: Piotr z Warszawy Data dodania: 2017-06-03 22:55:09

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wzornik 22-23. Doskonałe wykończenie również wnętrza.

  9. 1 zdjęcie
    Autor: Piotr z Warszawy Data dodania: 2017-06-03 22:52:50

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wzornik 22-23. Światło sztuczne mieszane. Szuflady pełen wysuw, Blum, cichy domyk z dociągiem, wnętrze każdej ma 112,5 cm x 47 cm. Wysokość zależna od szuflady - do 12 cm.

  10. 1 zdjęcie
    Autor: Piotr z Warszawy Data dodania: 2017-06-03 22:48:56

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wzornik 22-23. Światło halogenowe - świetliki.

  11. 1 zdjęcie
    Autor: Piotr z Warszawy Data dodania: 2017-06-03 22:47:21

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Wzornik 22-23. Światło dzienne.

  12. 1 zdjęcie
    Autor: Piotr z Warszawy Data dodania: 2017-06-03 22:45:16

    Indywidualny Kubus 2 x 140 + RTV. Światło mieszane.

  13. 1 zdjęcie
    Autor: Piotr z Warszawy Data dodania: 2017-06-03 21:38:55

    W skrócie: REWELACJA. Od gotowości do pracy przy indywidualnym projekcie, poprzez kontakt, terminowość, solidność, rzetelność i precyzyjne wykonanie. Jeżeli ktoś miałby zamówić tylko jeden mebel, to polecam kupno komody, bo znalezienie czegoś sensownego i porządnego na rynku graniczy z cudem. Niezależnie od ceny. A teraz dłuższy opis. Potrzebowałem komody do salonu. A właściwie dwóch. I do tego szafki RTV. Lub wszystkiego w jednym. Wystrój mam dość nowoczesny, więc wydawało się, że nie będzie problemu. Niestety przy moich potrzebach, na rynku nie znalazłem nic godnego uwagi. Założenia to głębokość mebla 50-60cm, długie pojemne szuflady. Długość całości około... 3 metry. Wysokość im niższa tym lepsza, maksymalnie 80 cm - powyżej z projektora trafia na ścianę obraz kina domowego. Wszystko co znalazłem w warszawskich sklepach było wykonane strasznie kiepsko. Większość była też płytka. Nie wspominając o braku informacji na temat użytych prowadnic, głębokości szuflad, ich obciążalności itd. Poszukiwania w internecie całkowicie mnie rozczarowały. Powoli myślałem o zaadoptowaniu komód kuchennych do salonu. Ale w końcu, szczęśliwie, znalazłem firmę pana Bartosza i w głowie zaświtała iskierka nadziei. Przejrzałem wszystkie komentarze oraz zdjęcia i projekty firmy. Niestety nie znalazłem nowoczesnych mebli. Postanowiłem więc wyjść od komody KUBUS i ją przeprojektować tak, by pasowała bryłą i blaskiem do nowoczesnego wnętrza. A jednocześnie ocieplała je drewnem. Wykonałem projekt dwóch identycznych komód o długości 140 cm każda, połączonych szafką na sprzęt muzyczny. Zamiast drewna postanowiłem wykorzystać błyszczący MDF. Znalazłem uchwyty, które ożywią mebel, dodadzą mu szyku i elegancji śródziemnomorskiego wzornictwa. Zdecydowałem o użyciu najlepszych dostępnych prowadnic z pełnym wysuwem, a głębokość całości ustaliłem na 55 cm. Pan Bartosz przystał na moją propozycję, przyklepaliśmy interes, a po uzgodnionym czasie mebel trafił do mnie. Tak po prostu. Jak wyszedł? Oceńcie sami - ja jestem bardzo zadowolony. Również dlatego, że wygląda dokładnie tak, jak moja wizualizacja i o nim wyobrażenie. A nie, przepraszam. Na żywo wygląda zdecydowanie lepiej. Gorąco polecam firmę Stolarstwo Czajka! Detale: kolor drewna na żywo i na zdjęciach bardzo zależy od rodzaju oświetlenia. Użyty wzornik miał oznaczenie: 22-23. Uchwyty to chromowane Triangolo od Damiano Latini. Całość ma 335 x 55 x 76 cm. Nogi i blat - 9 cm. Załączę dla porównania nieudolny projekt bazujący na zdjęciach z firmy. Moim zdaniem warto coś takiego wykonać, jeżeli sami coś projektujemy.

  14. 1 zdjęcie
    Autor: Najlepsze meble na rynku Data dodania: 2017-04-23 20:56:04

    Zdjęcie stołu 2

  15. 1 zdjęcie
    Autor: Najlepsze meble na rynku Data dodania: 2017-04-23 20:55:22

    Zdjęcie stołu

  16. 1 zdjęcie
    Autor: Najlepsze meble na rynku Data dodania: 2017-04-23 20:54:50

    Następne zdjęcie

  17. 1 zdjęcie
    Autor: Najlepsze meble na rynku Data dodania: 2017-04-23 20:53:15

    Zamowilismy u Pana Czajka Komoden pod telewizor, szafkę do łazienki i stół jadalniany. Meble zostały wykonane z największa precyzja, sa bardzo solidne i do tego śliczne . Kiedy meble do nas dotarły po długiej podróży ( Polska- Londyn) byliśmy nimi oczarowani. Komunikacja i omawianie szczegółów bez zarzutów, pełen profesjonalizm i cierpliwość . Jeżeli jeszcze ktoś ma wątpliwości lub obawy, nie wahaj sie i zamów. Mebele warte każdej ceny. Polecamy z całego serca. Pozdrawiamy Piotrek i Mirka

  18. 1 zdjęcie
    Autor: Maria i Artur Jabłonna Data dodania: 2017-03-22 12:19:46

    Meble zamawialiśmy osobiście w siedzibie firmy, więc wiedzieliśmy czego możemy sie spodziewać. Wykonanie perfekcyjne, zgodne z zamówieniem i na czas. Wszystko idealnie pasuje, w końcu mamy meble jakie chcieliśmy. Kupiliśmy stół rozkładany z ośmioma krzesłami, 2 komody, witrynę, szafkę rtv i stolik kawowy. Rewelacja!!! Użytkujemy je już od października 2016 r. i nic się z nimi nie dzieje. Polecamy gorąco!!! Można śmiało zamawiać przez internet. Pozdrawiamy!

  19. 0 zdjęć
    Autor: J. Krochmalski Data dodania: 2017-02-08 13:54:18

    Zamawiałem łóżko, szczotkowany dąb naturalny. Coś wspaniałego. Jak się patrzy, albo jak się dotyka. Takich mebli w sklepach się nie kupi.

  20. 1 zdjęcie
    Autor: Klaudia Tylicka Data dodania: 2017-02-02 17:01:51

    Stół 2.5m, idealny na rodzinne obiady wraz z 10 krzesłami. Realizacja przebiegła idealnie, w uzgodnionym terminie. To juz kolejne zamówienie.

  21. 1 zdjęcie
    Autor: Sławka i Tomek Data dodania: 2017-01-21 20:41:50

    Firmę STOLARSTWO CZAJKA znaleźliśmy przez allegro. Po obejrzeniu oferty na stronie internetowej i przeczytaniu opinii klientów zamówiliśmy stół z 6 krzesłami, witrynę, komodę i lustro oraz narożną komodę RTV i ławę. Dostawa mebli nastąpiła w uzgodnionym terminie. Meble solidnie wykonane z materiałów najwyższej jakości, zgodnie z zamówieniem. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Zakup udany w 100%. Firma jest godna polecenia przyszłym klientom. Dziękujemy i pozdrawiamy !!!

  22. 1 zdjęcie
    Autor: Donata Ogórek Data dodania: 2016-12-17 14:58:26

    Witam zamówiłam u Pana Stanisława Czajki stół dębowy z sześcioma krzesłami jestem bardzo bardzo zadowolona.Bardzo miła obsługa traktują klienta bardzo profesjonalnie i co ważne są słowni i punktualni.Gorąco polecam !!!

  23. 0 zdjęć
    Autor: Polecam! Data dodania: 2016-11-23 17:54:46

    Kupowałem u Pana kilka rzeczy. Gdy do mnie dotarły zaskoczyłem się ich starannością i solidnością wykonania! Pozatym pracownicy Pańskiej firmy z niezwykłą dbałością wnosili meble. POLECAM!

  24. 1 zdjęcie
    Autor: Karol Luboń Data dodania: 2016-11-20 19:52:40

    Znalazłem firmę w internecie. Zamówiłem ławę o nietypowych wymiarach. Ława stoi przy narożniku w kształcie litery U. Obawiałem jak to będzie współgrało. Po dostarczeniu mebla -wątpliwości zostały rozwiane, mebel podoba się żonie - zamówienia dokonałem "zaocznie". Istnieje w takim razie szansa że powrócę z nowym zamówienie

  25. 1 zdjęcie
    Autor: Chwialkowska Data dodania: 2016-11-17 19:41:05

    A oto moje mebelki

  26. 0 zdjęć
    Autor: Chwialkowska Data dodania: 2016-11-17 19:28:07

    Zakupiłam lawe oraz stolik RTV. Meble solidnie wykonane.z dbałością o każdy szczegół.termin realizacji zgodny z umówionym. Meble piękne,niespotykane,przykuwaja uwagę. Napewno jeszcze zamówię jakiś mebelek. Doradztwo fachowe, miłe,Pan zawsze cierpliwy i wyrozumiały.POLECAM SERDECZNIE!!!!!!!!!

  27. 0 zdjęć
    Autor: Ania P. Data dodania: 2016-09-24 16:55:11

    Firmę znalazłam przez allegro. Po obejrzeniu mebli na stronie firmy, dodatkowo zachęcona opiniami klientów, zakupiłam stół Kubus II i 6 krzeseł Kubus z obiciem ze skóry naturalnej. Zakup udany w 100%. Meble piękne, solidnie wykonane, dostarczone w uzgodnionym terminie, ponadto kontakt ze sprzedawcą idealny. Polecam firmę Stolarstwo Czajka.

  28. 0 zdjęć
    Autor: KREACJA PRZESTRZENI Data dodania: 2016-08-25 05:32:11

    współpracowaliśmy przy realizacji mebli z litego drewna do winiarni - wszystko poszło sprawnie i zgodnie z założeniami :-). polecamy! / KREACJA PRZESTRZENI

  29. 0 zdjęć
    Autor: Yoga Academy Data dodania: 2016-08-21 11:09:49

    Dziękujemy za realizację w nadzwyczajnym terminie i piękne wykonanie, w każdym detalu zgodne z naszą wizją! Meble wzbudzają zachwyt odwiedzających naszą szkołę :) https://www.facebook.com/yogaacademypoznan/photos/pcb.982885278476575/982883235143446/?type=3&theater Miła i profesjonalna obsługa, mimo naszych bardzo indywidualnych oczekiwań - mamy tą świadomość ;) :) Polecamy serdecznie!

  30. 0 zdjęć
    Autor: Dorota Data dodania: 2016-08-18 21:37:29

    Znaleźliśmy firmę przez przypadek w internecie (spory kawałek od naszego miejsca zamieszkania). Meble pokazane na stronie wyglądają świetnie i jak się okazało jeszcze lepiej w rzeczywistości. Wykonane są solidnie i z dobrych materiałów. Ponadto kontakt, sposób podejścia do zamawiającego są budująco sympatyczne i oczywiście profesjonalne. Z przyjemnością zamówię tam kolejne meble. Pozdrawiam

  31. 1 zdjęcie
    Autor: ldiajas Data dodania: 2016-08-08 17:05:29

    Na początku roku zamówiliśmy u Państwa komodę, która spełniła nasze oczekiwania w 100 % a nawet wkroczyła poza nie ☺ Postanowiliśmy zamówić całą resztę 😊 tzn. kanapę, fotele oraz ławę. Wykonanie z dbałością o każdy szczegół. Meble naprawdę są najwyższej jakości. Warte są swojej ceny oraz czasu oczekiwania 😉 Serdecznie polecamy!

  32. 1 zdjęcie
    Autor: Ldiajas Data dodania: 2016-08-08 17:00:39

    Na początku roku zamówiliśmy u Państwa komodę, która w 100% spełniła nasze oczekiwania a nawet wkroczyła poza nie ☺Wtedy postanowiliśmy zamówić całą resztę 😊 tzn. kanapę, fotele oraz ławę. Wykonanie z dbałością o najdrobniejszy szczegół. Meble naprawdę są najwyższej jakości. Warte są swojej ceny oraz czasu oczekiwania 😉 Serdecznie polecamy!

  33. 0 zdjęć
    Autor: Zadowolona klientka Data dodania: 2016-08-07 10:45:41

    Długo szukaliśmy komody, która ma być ozdobą salonu. Po trafieniu na STOLARSTWO CZAJKA od razu podjęliśmy decyzję o zakupie. Komoda spełnia wszystkie kryteria, jakie założyliśmy. Jest duża, pojemna i elegancka w swojej prostocie. Bardzo dobry kontakt z firmą. Każdemu polecamy firmę STOLARSTWO CZAJKA.

  34. 0 zdjęć
    Autor: Anna z Płocka Data dodania: 2016-07-12 20:28:17

    Meble solidnie wykonane i bardzo piękne. Realizacja zamówienia w wyznaczonym terminie. Na uwagę zasługuje otwartość producenta na wszelkie propozycje modyfikacji produkowanych wzorów mebli, a nawet wykonanie indywidualnych projektów. To moje pierwsze , ale na pewno nie ostatnie zmówienie. Gorąco polecam firmę.

  35. 0 zdjęć
    Autor: Mariusz Data dodania: 2016-07-11 21:56:03

    Zakupilem szafkę rtv i stolik kawowy. Przedmioty wzorowo wykonane , kontakt z firmą wzorowy. Wszystko szybko ,miło profesjonalnie.Polecam firme

  36. 0 zdjęć
    Autor: Celina Wielkowska Data dodania: 2016-04-10 20:03:52

    Meble zostały przywiezione w sobotę. Za każdym razem kiedy wchodzę do salonu zaskoczona jestem ich wyglądem. Mam więcej niż się spodziewałam. Meble są piękne , solidne, można rzec wymarzone. Wiem, że będą mi służyły długie lata. Obsługa profesjonalna - na każdym etapie realizacji zamówienia . Gorąco polecam

  37. 1 zdjęcie
    Autor: Paweł Data dodania: 2016-03-22 19:47:50

    Kolejny mebel zamówiony w MEBLE CZAJKA - kolejny rewelacyjny. Warto poczekać te 2,5 miesiąca, żeby się teraz cieszyć, że mam mebel dokładnie taki jaki sobie zaprojektowałem - dla mnie najwyższa klasa. Sprawdzona firma i jak będę czegoś szukał - a będę - bo powoli czas na kuchnie nową - to tylko tam. pozdrawiam i dziękuje Paweł Szulc

  38. 0 zdjęć
    Autor: Robert Data dodania: 2016-03-03 20:14:06

    Jaestem zadowolony z zamówienia i szczerze polecam. Meble są świetnej jakości a obsługa profesjonalna. Na pewno jeszcze w przyszłości skorzystam z tej firmy ;)

  39. 1 zdjęcie
    Autor: Danuta i Aleksander Szymańscy Data dodania: 2016-02-28 20:14:48

    Przed zamówieniem mebli do salonu zapoznaliśmy się z ofertą rynkową odwiedzając wiele salonów meblowych i przeglądając internet. Ostatecznie trafiliśmy na stronę STOLARSTWO CZAJKA. Biorąc pod uwagę bardzo pozytywne opinie klientów firmy, zdecydowaliśmy się złożyć indywidualne zamówienie. Nie zawiedliśmy się! Meble wykonane przez firmę STOLARSTWO CZAJKA są rewelacyjne, zarówno pod względem projektu jak i wykonania. Godny podkreślenia jest fakt, że firma uwzględniła w projekcie mebli wszelkie nasze uwagi i oczekiwania. Podczas realizacji zamówienia Pan Bartosz utrzymywał z nami stały kontakt, a dostawa mebli nastąpiła terminowo, zgodnie z wcześniejsza umową. Pełen profesjonalizm! Firma w 100% godna jest polecenia przyszłym klientom.

  40. 0 zdjęć
    Autor: mikloaj Data dodania: 2016-02-18 14:01:18

    wszystko w najlepszym porządku - 100% polecam

  41. 1 zdjęcie
    Autor: Lidia Jasińska Data dodania: 2016-02-15 13:07:13

    Polecam w 100% .Meble najwyższej jakości ! Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, bez wątpienia stwierdzam, że warte są swojej ceny!!! Pełen profesjonalizm!

  42. 1 zdjęcie
    Autor: Joanna i Piotr z Puszczykowa Data dodania: 2015-11-09 18:00:06

    Meble są super, zarówno pod względem stylistyki jak i wykonania. Spełniają najwyższe europejskie standardy. Zawsze można liczyć na miłą, rzetelną obsługę i fachowe doradztwo. Wykończenia tzw. szczotkowane nadąża za najnowszymi trendami. Panowie dokonali również iście herkulesowego wyczynu wtaszczając meble na piętro, za co jestem im niezmiernie wdzięczna i pełna podziwu. Firma godna polecenia!!!

  43. 1 zdjęcie
    Autor: Marcin Mały Data dodania: 2015-11-05 08:09:56

    Mozaika pomaga zachować przyjazny klimat nad biurkiem, które dzięki temu kojarzy się nie tylko ze żmudną pracą. Solidność wykonania niespotykana, a przesyłka, w której otrzymałem mozaikę, była tak solidnie zapakowana, że już samo opakowanie mówi o firmie, że jest to najrzetelniejsza firma, z jaką było mi kiedykolwiek dane robić interesy.

  44. 1 zdjęcie
    Autor: Łukasz S. Data dodania: 2015-10-21 12:04:26

    Meble super, po dwóch latach używania zero zastrzeżeń. Kontakt rewelacja. SZCZERZE POLECAM!

  45. 0 zdjęć
    Autor: Hanna - Warszawa Data dodania: 2015-07-05 09:02:22

    To sa meble o jakich marzylam. Piekne, wspaniale wykonane, solidne. Wspolpraca z FIRMA byla bardzo dobra. Szybki kontakt, pomoc w projektowaniu i , co dla mnie bardzo istotne, terminowosc. Wniesienie mebli sprawilo wiele klopotu ale Panowie zniesli to z godnoscia. (Bardzo, bardzo dziekuje.) Teraz , kiedy wszystko jest juz na swoim miejscu, siedze, pije kawe i rozkoszuje sie widokiem tych wspanialosci.

  46. 1 zdjęcie
    Autor: Tomasz Data dodania: 2015-06-11 17:06:53

    Zamówiony stół i 4 krzesła wykonane bardzo starannie - dokładnie tak jak chciałem. Materiał pierwsza klasa (dąb) !! Termin wykonania i dostawy szybsz niż się spodziewałem. Kontakt bardzo dobry. Znajomi , którzy widzieli już stół - pod wrażeniem ...wszyscy wzięli namiary :-) Niestety coraz mniej takich fachowców ... Jeszcze raz dzięki za super wykonaną pracę Pozdr. Tomasz

  47. 1 zdjęcie
    Autor: Robert- Straszęcin Data dodania: 2015-05-05 23:06:11

    Witam, szukałem samego stołu,w sklepach uwierzcie mi na Podkarpaciu nic nie znalazłem.Wszystkie stoły się kiwały ,były małe i były do bani.Na allegro znalazłem ofertę firmy Czajka.Gość mówi że zrobi mi stół jaki będę chciał,można na nim tańczyć,nawet nie drgnie i nie zostawi śladów po szklankach i kieliszkach. Wchodzę na na stronę główną a tam meble ,ławy krzesła. No wszystko.I co? Kupiłem stół 260x120,12 krzeseł,ławę,dwie komody na wymiar jaki chciałem. na zdjęciach wyglądało to ładnie,ale powaga ,na żywo jest to 10 razy piękniejsze. ten zakup naprawdę mnie cieszy. Naprawdę polecam tą firmę,działają profesjonalnie,miły kontakt.Meble przywiezione na czas i godzinę,wniesione,ani jednej ryski.Chciałem wam pokazać wszystkie zdjęcia ale tylko jedno mi weszło.Pozdrawiam

  48. 0 zdjęć
    Autor: Irmina Karpacz Data dodania: 2015-03-14 08:19:22

    Zamówiłam komplet: stół i krzesła z obiciem skórzanym. Meble prezentują się wyjątkowo. Masywne, komfortowe i pięknie wykonane. Kontakt z właścicielami bardzo miły i profesjonalny. Polecam.

  49. 1 zdjęcie
    Autor: Marek Data dodania: 2015-01-16 20:57:15

    Również dołączamy do grona zadowolonych klientów. Mogę tylko potwierdzić, że wszystkie opinie napisane na tej stronie o wyrobach Firmy Stolarstwo Czajka są jak najbardziej prawdziwe. Nasza zamówiona komoda RTV (270x50x50) i ława (130x80x50) są pięknie wykonane i zgodnie z naszym zamówieniem. Każdy zauważy, że nie są to meble z popularnych na rynku salonów meblowych, a wykonane przez prawdziwego rzemieślnika - To naprawdę widać w każdym detalu mebla. Proponując osobiście wybrać się do siedziby firmy, żeby na miejscu przekonać się że warto. Bardzo polecam… Marek

  50. 3 zdjęcia
    Autor: Przemysław K. Data dodania: 2014-11-20 18:03:56

    Świetne wykonanie mebli, w rozsądnej cenie. Bardzo dobry kontakt oraz możliwość wykonania ich pod wymiar to bardzo ważny aspekt.

  51. 4 zdjęcia
    Autor: Gosia z rodziną Data dodania: 2014-11-07 23:58:08

    W 2007 r. kupiliśmy 6 krzeseł ze stołem, 2 hockery, stolik, stoliczek, szafkę RTV, witrynę i komodę. Z rok później dokupiliśmy 6 krzeseł i pułki. W tym roku dokupiliśmy biblioteczkę. Żadnego z tych zakupów nie żałujemy. Super jakość. To prawdziwe meble, a nie jakiś paździerz z ..... Design też wytrzymuje próbę czasu. Meble wpasują się zarówno w nowoczesny wystrój jak i ten bardziej klasyczny. Polecamy.

  52. 3 zdjęcia
    Autor: Kasia z Leszna Data dodania: 2014-10-17 13:36:20

    Profesjonalne oraz bardzo miłe podejście do klienta.Meble najwyższej jakości,starannie i solidnie wykonane.Warte w 100% swojej ceny.Szczerze polecam i pozdrawiam.

  53. 0 zdjęć
    Autor: Jola i Wojtek z Łodzi Data dodania: 2014-10-13 14:49:49

    Serdecznie polecamy meble wykonanie w firmie p. Czajków. Mieliśmy duże wątpliwości zamawiając meble a nie widząc ich wcześniej. Obawy zupełnie niepotrzebne. Meble są piękne a dodatkowo bardzo solidne i starannie wykonane. W czasach bylejakości p. Czajka postawili na profesjonalizm i solidność a my mamy meble o jakich marzyliśmy.Mam nadzieję, ze posłużą nam długie lata.

  54. 3 zdjęcia
    Autor: SYLWIA Data dodania: 2014-10-11 06:56:46

    Meble wykonane w najwyższej jakości zadbano o każdy szczegół , świetnie prezentują się w pomieszczeniach profesjonalna i miła obsługa klienta , polecam jak najbardziej Sylwia

  55. 0 zdjęć
    Autor: Wiecho Data dodania: 2014-10-09 08:21:44

    Piękne , perfekcyjnie wykonane z materiałów najwyższej jakości. Profesjonalizm na najwyższym poziomie wart swojej ceny. Dziękuję i pozdrawiam

  56. 0 zdjęć
    Autor: Sylwia Data dodania: 2014-08-12 20:00:13

    Niespotykany profesjonalizm uwieńczony przepięknym wykonaniem i najwyższą jakością mebli. Realizacja zamówienia dwóch komód oraz stolików nocnych przebiegała z najwyższą znaną mi dotychczas dbałością o potrzeby klienta. Meble są przepiękne i bardzo funkcjonalne. Efekt zdecydowanie przerósł moje oczekiwania :) Bardzo gorąco polecam.

  57. 3 zdjęcia
    Autor: Kamila i Robert Data dodania: 2014-07-08 18:31:26

    Zakupiliśmy z małżonką komodę oraz stół z krzesłami z firmy Stolarstwo Czajka. Produkt bardzo dokładnie i starannie wykonany , dlatego serdecznie polecam i zachęcam do kupna mebli tej firmy.

  58. 0 zdjęć
    Autor: Izabella z Olkusza Data dodania: 2014-07-05 14:30:21

    Ponownie dokonałam zakupu mebli w firmie "Stolarstwo Czajka". Po dwóch od zakupu komody, stolika rtv i stolika kawowego, uzupełniam komplet o regał na książki. Meble są najwyższej jakości, doskonale wykonane, z dbałością o szczegóły. Pięknie się prezentują, łatwo utrzymać je w czystości mimo ciemnego wybarwienia. Warte swojej ceny. Gorąco polecam firmę "Stolarstwo Czajka" i ich meble. To firma bardzo solidna i uczciwa, dbająca o wysoką jakość swoich wyrobów, jak również o klienta. Łatwy kontakt i miła obsługa.

  59. 0 zdjęć
    Autor: Izabella z Olkusza Data dodania: 2014-07-05 14:19:32

    Ponownie zamówiłam meble w firmie Pana Czajki. Po dwóch latach użytkowania uzupełniam swój salon o regał na książki. Wcześniej kupiłam dwie komody i stolik kawowy. Wszystko znakomitej jakości i doskonale wykonane. Meble pięknie się prezentują, łatwo utrzymać je w czystości mimo ciemnego wykonania. Gorąco polecam firmę "Stolarstwo Czajka" i ich meble. To bardzo uczciwa i solidna firma, dbająca o wysoką jakość produkowanych mebli i zadowolenie klienta.

  60. 0 zdjęć
    Autor: Katarzyna z Bydgoszczy Data dodania: 2014-03-29 22:07:22

    Mebli do salonu szukaliśmy przez rok. Chodziło nam o prostotę połączoną z subtelnością i przede wszystkim dobrym materiałem. Długo nie mogliśmy dopasować też koloru wybarwienia do podłogi i nowoczesnych mebli w otwartej kuchni. To było ciągłe pasmo rozczarowań. W katalogu coś wyglądało ładnie, ale na żywo w sklepie okazywało się "byle jakie". Wybawieniem okazała się firma Stolarstwo Czajka, którą przypadkowo znalazłam w internecie. Zamówiliśmy brakujące meble tj. biurko, biblioteczka i półki. WARTO BYŁO! Meble są pięknie wykonane i stały się ozdobą dla naszego salonu. Profesjonalne podejście do klienta, dbałość o szczegóły w trakcie ustalania zamówienia, terminowość - to mocne strony firmy. Gorąco polecam!

  61. 0 zdjęć
    Autor: grzegorzr Data dodania: 2014-03-18 21:28:56

    Meble wykonane perfekcyjnie i solidnie. Pierwsze zakupiłem 6 lat temu i do dzisiaj nie spotkałem równie ujmującego wzornictwa. Szczerze polecam nawet najbardziej wymagającym osobom.

  62. 0 zdjęć
    Autor: Danuta z Knurowa Data dodania: 2014-03-12 13:12:35

    Zakupiłam ławę i witrynę, których wykonanie i efekt estetyczny przerósł moje wyobrażenia. Mój pokój nabrał dostojnego wyglądu, zwłaszcza , że kolor materiału był dobrany do istnijacej już komody. Aby dokonac takiego idealnego dopasowania , otrzymałam z firmy wszystkie próbki materiałów z jakich wykonują meble i dzieki temu mogłam satysfakcjonująco dobrać fakturę i kolor dla moich nowych mebli. Obsługa i komunikacja była miła , profesjonalna i terminowa. Jedyny problem był z wniesieniem zwłaszcza witryny na 8 pietro. Chociaż byli pomocnicy do wniesienia, to Panowie z firmy Stolarstwo Czajka wykonali wielki wysiłek, aby wnieść wspólnie z pomocnikami bardzo ciężki mebel i dochowali wszeljkiej staranności, aby mebel został wniesiony bez żadnego uszkodzenia. Udało się wnieść z sukcesem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i jeśli będę kiedykolwiek potrzebowała zakupu mebli, to na pewno powrócę, lecz wcześniej uprzedzę , że meble mają być dodtarczone na 8 pietro. Polecam usługi tej Firmy, bo efekt jest zaskakujący i przewyższa jakościowo oraz estetycznie, meble firm z najwyższej półki.

  63. 0 zdjęć
    Autor: Małgorzata i Piotr z Łodzi Data dodania: 2014-02-23 15:21:07

    Witam, zamawialiśmy stół, ławę i komodę. Wszystkie elementy pod wymiar. Przebieg komunikacji dotyczącej zamówienia był bardzo profesjonalny, a dostarczenie towaru odbyło sie bez opóźnień. Efekt okazał się satysfakcjonujący w każdym szczególe. Marzy nam sie, aby taki poziom usług stał się w naszym kraju standardem. Szczerze polecamy. A firmie bardzo dziękujemy.

  64. 1 zdjęcie
    Autor: michal i jola Data dodania: 2014-02-16 16:32:05

    Witam, Chcieliśmy w tym komentarzu w pełni polecić firmę Stolarstwo Czajka innym klientom. Firmę Pana Czajki mamy z polecenia znajomych, którzy mieli już meble od Pana Czajki. My zamówiliśmy regał oraz komodę. Regał był wykonany według naszego projektu oraz naszych wymiarów z czym Stolarstwo Pana Czajki nie miało żadnego problemu. Podczas realizacji zamówienia otrzymaliśmy profesjonalne wsparcie ze strony Pana Bartosza. Zamówienie było zeralizowane terminowo z dużym zaangażowaniem firmy!! Również dostawa odbyła się na czas. Z całą pewnościa polecamy meble od Pana Czajki. Są przepiękne i bardzo wysokiej jakości.

  65. 0 zdjęć
    Autor: Monika i Tomek Data dodania: 2014-02-12 11:03:17

    Pełen profesjonalizm. Firma godna polecenia. Meble są przepiękne, nasz salon nabrał uroku dzięki nim. Szczerze polecamy.

  66. 0 zdjęć
    Autor: waldek Data dodania: 2013-12-08 22:26:48

    Meble wypatrzyła żona na internecie. Na zamówienie zdecydowaliśmy się jedynie na podstawie zdjęć z galerii oraz opinii i teraz sami dołączamy do grona zadowolonych klientów. Wszystkie superlatywy wyrażone o firmie Pana Czajki są w pełni zasłużone. Jeżeli ktoś ceni wysoki kunszt tradycyjnego rzemiosła zawarty w wyrobie i rzetelności wykonanej usługi z pewnością się nie zawiedzie. Szczerze polecam.

  67. 0 zdjęć
    Autor: iwka Data dodania: 2013-10-02 17:17:30

    Firma godna polecenia, meble wykonane z niesamowitą starannością - super! Kontakt z właścicielem bardzo dobry, realizacja zamówienia w terminie, pełny profesjonalizm!!!

  68. 0 zdjęć
    Autor: AnnaM Data dodania: 2013-09-12 21:22:15

    Kilka lat temu zobaczyliśmy meble Pana Czajki w internecie , bez namysłu zamówiliśmy piękną ławę , mały stolik oraz komodę RTV. Meble w realu okazały się idealne , przepiękne, solidnie wykonane - przeszły przeprowadzki i magazynowanie , nadal sa piękne , bez uszczerbka na jakości i wyglądzie !!!!!! Niedawno zaczęliśmy szukać regału - biblioteki oraz nieco innej niż poprzednio zakupionej, komody RTV. Poszukiwania trwały, ale znów trafiliśmy na oferty Stolarstwa St. Czajki , ku naszej uciesze :) Nic innego nie mogło tutaj nam pasować , jak utrzymanie stylu . Zamówiliśmy meble bez wahania , ponieważ perfekcja wykonania mebli , ich trwałość oraz przemiła , bardzo fachowa i rzeczowa obsługa przekonały nas już przy pierwszym zakupie o profesjonalizmie firmy , którą POLECAMY i jako przykład dla innych stawiamy.

  69. 3 zdjęcia
    Autor: Ela Data dodania: 2013-07-29 09:55:58

    W firmie Pana Czajki zakupiliśmy stół do jadalni oraz ławę do salonu. Zakupu dokonywaliśmy przez internet bez możliwości wcześniejszego obejrzenia mebli.Kiedy dostawa dotarła, byliśmy mile zaskoczeni widokiem mebli w realu. Produkty Pana Czajki są naprawdę godne polecenia. Meble wyglądają pięknie, są solidne i efektowne, dopracowane w każdym szczególe. Kontakt i dostawa towaru bez najmniejszych zastrzeżeń. Najlepszym dowodem, potwierdzającym nasze zadowolenie jest złożenie kolejnego zamówienia u Pana Czajki - tym razem na komodę.

  70. 0 zdjęć
    Autor: ssz Data dodania: 2013-03-28 18:16:45

    Piękne meble, dzięki którym salon nabrał stylu. Terminowa dostawa, profesjonalna obsługa. Firma spełnia życzenia, które mieliśmy w stosunku do krzeseł. Wszystkie meble prezentują się tak jak sobie wymarzyliśmy. Będziemy polecać firmę Czajka.Gratulacje.

  71. 4 zdjęcia
    Autor: M&J Data dodania: 2013-03-19 19:30:16

    Arcydzieło, meble z duszą! Firma z powołania, Pan Bartosz, z którym mieliśmy kontakt telefoniczny, jeszcze przed transakcją, profesjonalnie tłumaczy i wysłuchuje sugestie potencjonalnego nabywcy. Bezwzględnie polecamy Firmą "Czajka"!!!

  72. 2 zdjęcia
    Autor: Viola Data dodania: 2013-03-01 15:32:59

    Meble dębowe w 100% solidne jak firma Pana Czajki. Wzornictwo i funkcjonalność dopracowane w szczegółach. Od kilku lat regularnie kompletujemy nasze umeblowanie. W salonie ława, witrynka i stolik RTV. Teraz kolej na tapicerowany mebel - narożnik. Z przyjemnością rekomenduję tą stolarnię!

  73. 3 zdjęcia
    Autor: Kasia Data dodania: 2013-02-22 13:58:26

    Jesteśmy z mężem szczęśliwymi posiadaczami mebli ze stolarni Pana Czajki. Potwierdzeniem naszego zadowolenia niech będzie fakt,że właśnie czekamy na realizacje kolejnego zamówienia. Meble są piękne, solidnie wykonane. Bonusem przy okazji tej współpracy jest dotrzymywanie terminów, co zdarza się dziś na rynku niestety bardzo rzadko. Serdecznie polecamy

  74. 2 zdjęcia
    Autor: Mirosława Data dodania: 2013-02-05 16:45:15

    Piękna komoda., zarówno pod względem jakości jak i wyglądu. SERDECZNIE POLECAM !!! wszystkim meble Pana Czajki. Zamawiałam komodę przez internet bez wcześniejszego oglądania w rzeczywistości i mogę bez zastrzeżeń polecić taką formę. Naprawdę nie ma potrzeby oglądania wcześniej bo przy odbiorze meble zaskakują na duży plus... nawet mój kot ją polubił :)

  75. 0 zdjęć
    Autor: Hubia Data dodania: 2013-01-25 02:42:43

    Super stolik, ślicznie wykonany, szybka dostawa i bardzo dobry kontakt. Naprawdę super. POLECAM!!!

  76. 4 zdjęcia
    Autor: Jarek Data dodania: 2013-01-20 21:52:23

    Witamy, po żmudnym i bezowocnym zapoznaniu się z "ofertą meblową" na rynku, trafiliśmy do Pana Czajki. Od początku do końca profesjonalna obsługa (dokładne omówienie naszych potrzeb i oczekiwań, transport i wniesienie mebli-nawet na trzecie piętro:-)) możliwość wykreowania właśnie takich mebli jakich potrzebowaliśmy, doskonały materiał i wykonanie sprawiły, że jesteśmy właścicielami przepięknych i funkcjonalnych mebli:-) Szczerze polecamy!

  77. 4 zdjęcia
    Autor: Marcin Data dodania: 2013-01-17 22:05:19

    Przeglądając oferty na allegro natrafiliśmy na meble wykonane przez firmę „STOLARSTWO Import-Export Stanisław Czajka”. Po obejrzeniu kilku zdjęć wiedzieliśmy jakie meble zagoszczą w naszym domu. Bardzo dobry kontakt z firmą (przez Pana Bartosza), zarówno e-mail jak i telefoniczny. Duża elastyczność pod względem dostosowania mebli do indywidualnych potrzeb. Po złożeniu zamówienia poprosiliśmy o próbki wybarwień, które otrzymaliśmy błyskawicznie. Czas oczekiwania na meble nie był krótki (blisko 3 miesiące), niemniej jednak możemy szczerze powiedzieć, że warto było czekać :). Jakość i staranność, z jaką zostały wykonane meble urzekła i oczarowała już wielu naszych gości i znajomych. Podsumowując, profesjonalizm przez duże P, w pełni tego słowa znaczeniu. Szczerze polecamy !

  78. 2 zdjęcia
    Autor: Grzegorz Data dodania: 2012-10-16 19:09:41

    Bardzo solidny wyrób jak i producent. Ponadczasowa linia i chyba trwałość, bo użytkuje te meble od kilku lat (6) i nawet pod ciężarem książek nie ma żadnych odkształceń. Polecam!

  79. 3 zdjęcia
    Autor: Beata Data dodania: 2012-08-06 21:23:47

    Meble w 100% doskonałe. Zgodne z opisem, dostoswane do indywidulanych życzeń klienta. Wszystko zgodnie z umową- termin, wysoka jakość. Świetny kontakt ze sprzwdawcą. Polecam. Beata WYSZKÓW

  80. 0 zdjęć
    Autor: leszek Data dodania: 2012-04-09 15:31:50

    Witamy! Serdecznie polecamy zakup mebli u Panów Czajka. Pełen profesjonalizm - wysoka jakość wykonania,solidne i ładne spełniły nasze oczekiwania . Miła obsługa, terminowość, wszystko bez zarzutu. Gratulujemy profesjonalizmu. Leszek, Marzenna z Wrocławia

  81. 3 zdjęcia
    Autor: Renata i Andrzej Data dodania: 2012-03-21 11:48:29

    Witamy.Meble są poprostu super. Piękne ,solidne , w terminie super kontakt pełen profezjonalizm.To nasz pierwszy zakup i napewno nie ostatni.

  82. 4 zdjęcia
    Autor: interfoto Data dodania: 2012-02-26 11:52:29

    jeszcze kilka fotek

  83. 4 zdjęcia
    Autor: interfoto Data dodania: 2012-02-26 11:49:46

    Witam , jesteśmy bardzo zadowoleni to nasze drugie zamówienie . Meble są super ,świetny kontakt terminowa realizacja zamówienia .Polecamy gorąco i pozdrawiamy

  84. 4 zdjęcia
    Autor: NORBERT&Magda-CHOSZCZNO Data dodania: 2012-01-18 11:32:04

    Witam, Choć ponad pół roku namawiałam męża na kupno mebli u Pana Stanisława, to warto było. Gdy meble trafiły do naszego domu (stół+krzesła+komoda+stolik+lustro),mąż był bardzo zaskoczony. Meble są przepiękne, starannie wykonane- idealne, spełniły oczekiwania moje i mojej rodziny. Choć zamawiane przez internet budziły nutkę niepewności. Zachwycają tak, że znajomi jak wpadli z wizytą to po pół roku też już takie mieli. Polecam serdecznie i z czystym sumieniem Firmę pana Czajki-miło i bezproblemowo. 100% ZADOWOLENIA! Pełen podziw i profesionalizm dla wnoszących.

  85. 4 zdjęcia
    Autor: Marcin S Data dodania: 2011-12-08 09:28:15

    Wielki profesjonalizm. Niesamowicie miły i profesjonalny kontakt ze strony Pana Czajki. Meble wyglądają bardzo solidnie i takie w rzeczywistości są. Zanim kupiłem meble odwiedziłem kilka salonów z firm Konkurencji - inne firmy powinny się uczyć od Pana Czajki fachu - bez porównania! W przyszłości planujemy kolejne zakupy! Jakość wykonania, design mebli nie jest odzwierciedleniem ceny. Cena za takie meble powinna być 2 razy droższa.

  86. 1 zdjęcie
    Autor: Agnieszka i Hubert Data dodania: 2011-10-17 19:46:27

    Serdecznie polecamy zakup mebli u Panów Czajka! Pełen profesjonalizm - wysoka jakość wykonania, piękny design, miła obsługa, terminowość, wszystko bez zarzutu. Planując zakup mebli, nie będziemy mieli wątpliwości, pod jaki adres się zwrócić;) Gratulujemy kunsztu i profesjonalizu!

  87. 1 zdjęcie
    Autor: Aga & Marcin Żarów Data dodania: 2011-08-20 21:46:32

    Naszą opinię dodajemy po rocznym użytkowaniu, wszytsko wciąż wygląda idealnie, nie widać żadnych odbarwień, odkształceń itp. Meble zachwycają zarówno nas jak i wszystkich gości. Już planujemy zakup kolejnych elementów oczywiście u Panów Czajka :-) Gorąco polecamy!!!

  88. 4 zdjęcia
    Autor: Darek - Pieczyska Data dodania: 2011-08-10 19:32:22

    Trafiliśmy idealnie: profesjonalna obsługa (miło i rzeczowo), solidny wyrób(idealnie wykonane meble) , terminowa dostawa. Panowie Czajka szanują klienta i są przede wszystkim dla niego. To dzisiaj rzadka cecha. Polecamy wszystkim , którzy pragną mieć wyjątkowe meble. Panów Czajka pozdrawiamy i przepraszamy za to nieszczęsne pierwsze piętro.

  89. 0 zdjęć
    Autor: Michał Data dodania: 2011-08-09 10:55:24

    Miałem pewne obawy przed zamawianiem mebli przez Internet, jednakże podejście do tematu Panów Czajka okazało się w pełni profesjonalne, meble wykonane są bardzo starannie i solidnie myślę że jeszcze przez wiele lat będę z nich zadowolony. Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym tę firmę.

  90. 2 zdjęcia
    Autor: Robert - Poznań Data dodania: 2011-07-25 19:35:59

    Robiłem już u Panów Czajka kilka realizacji. Za każdym razem efekt był powalający. Panowie oprócz dokładności i jakości wykonania posiadają jeszcze rzadką cechę - widzą bryłę i proporcje mebla. POLECAM !!!

  91. 0 zdjęć
    Autor: Aneta Data dodania: 2011-07-04 13:11:47

    Meble od Panów Czajka mam w domu od kilku miesięcy, zamawiałam osobiście w siedzibie firmy, 100% ZADOWOLENIA i SATYSFAKCJI. Meble są piękne, starannie wykonane, dostarczone w terminie. Z czystym sumieniem polecam. Pozdrawiam serdecznie

  92. 2 zdjęcia
    Autor: Agnieszka Grójec Data dodania: 2011-04-15 13:46:10

    Jak wszyscy tutaj opiniodawcy zamawiając meble przez internet nie byłam pozbawiona obaw. Dzisiaj gdy meble stoją w moim domu mogę z pełną odpowiedzialnością wyrazić o nich swoje opinie. Więc mówiąc współczesnym językiem skrótów- WIELKI POZYTYW! Dzisiaj niewielu producentów stawia na profesjonalizm i solidność , ponieważ wymaga to więcej czasu i cięższej pracy . Na szczęście Panowie Czajka z tego nie zrezygnowali. Dzięki temu poszerzyłam grono usatysfakcjonowanych klientów tej firmy, a w moim domu mam meble o jakich marzyłam!

  93. 3 zdjęcia
    Autor: Natalia Data dodania: 2011-04-05 16:51:05

    Miałam mnóstwo wątpliwości meble krzesła, stół , ława zamawiane przez internet duża odwaga .Niepotrzebnie meble solidne ,starannie wykonane w stu procentach spełniły oczekiwanie moje i mojej rodziny.Kontakt z firmą profesjonalny.Kto chce mieć meble na lata to z pewnością właśnie z firmy pana Czajki.

  94. 4 zdjęcia
    Autor: Jola Data dodania: 2011-03-30 20:38:19

    Z pewną obawą zlecaliśmy wykonanie mebli w kolorze i fasonie, którego wcześniej nie widzieliśmy na całym meblu, ale okazało się, że trafiliśmy na profesjonalistów. Meble wykonane bardzo starannie, bez niedoróbek i innych przykrych niesodzianek, wykonane i dostarczone w terminie. Mam nadzieję, ze poslużą nam długie lata. Z czystym sumieniem polecam meble Czajka.

  95. 0 zdjęć
    Autor: Elżbieta Warszawa Data dodania: 2011-03-24 14:45:59

    Witam, Państwa meble to kunszt i klasa sama w sobie !a miła i profesjonalna obsługa dopełnia całości :). Moje zamówienie: stół + 8 krzeseł (z obiciem skórzanym), komoda, szafka RTV, ława oraz lustro. Meble są bardzo efektowne, wykonane z dbałością o szczegóły. Życzę Pańśtwu wciąż powiększającego się grona zadowolonych klientów. Pozdrawiam Elżbieta

  96. 0 zdjęć
    Autor: Daria Data dodania: 2011-03-22 17:05:32

    Witam Serdecznie . Zamawiając meble w Firmie Pana Czajki byłam pewna obaw bo mogłam tylko zdać się na zdjęcia i bardzo miły , profesjonalny kontakt telefoniczny.Moi znajomi i rodzina odradzali mi takiego zakupu przez internet ale ja nie uległam i zamówiłam dużą szafę, witrynę , komodę 1,80 i stolik RTV . W dniu w którym przyjechały nie mogłam sama uwierzyć były tak piękne i pachnące świeżą farbą. Znajomi i rodzina teraz mi zazdroszczą tak oryginalnych, mebli które przeżyją mnie i moje dzieci . Bardzo dziękuje wszystkim pracownikom za wykonanie tak wspaniałej pracy ,widać że to co robią wykonują z pasją i ogromną dbałością o każdy szczegół.Pozdrawiam Daria z Bytomia

  97. 0 zdjęć
    Autor: Jurek Kraków Data dodania: 2011-03-15 21:03:16

    Witam. Bez zbytniego rozpisywania się . W obecnej dobie bylejakości firma stczajka jest promykiem nadzie że istnieją jeszcze normalni wykonawcy. Polecam bez wachania. Dostawa z dokładnością do godziny , wniesienie, ustawienie i gotowość dalszej współpracy. Z przyjemnością przyznaję że rzemiosło w Poznaniu ma się znacznie lepiej niż w polsce południowej. Jestem do dyspozycji jeżeli chodzi o detale. Pozdrawiam Jurek

  98. 0 zdjęć
    Autor: Weronika Kraków Data dodania: 2011-03-14 14:15:49

    Zamówiłam stół okrągły rozkładany. Kontakt na etapie zamówienia bardzo miły i fachowy. Stół jest bardzo piękny, doskonale zrobiony. Spełnia moje oczekiwania pod względem estetycznym i użytkowym. Został wykonany w tempie ekspresowym. Dziękuję za sprawną dostawę!

  99. 4 zdjęcia
    Autor: Edyta Data dodania: 2010-11-14 14:28:26

    Witam serdecznie, w dzisiejszych czasach nie często wystawia się tak pozytywne opinie, a w przypadku tej Firmy to sama przyjemność.Zamawiałam "w ciemno", projekt miałam właściwie tylko w głowie, a wszystko na 100% spełniło moje oczekiwania. W mojej kuchni nie ma zbyt wiele miejsca na duży stół i krzesła, więc Firma Pana Czajki stworzyła dla mnie stół pod wymiar + 2 ławy, które oprócz estetyki są bardzo praktyczne, bo pod siedziskami są ukryte "skrzynie"na dodatkowe akcesoria-a tych w kuchni jest zawsze sporo;-)Byliśmy oboje z mężem tak zadowoleni, że zamówiliśmy stół na 12 osób z jednolitym blatem+krzesła+szafka RTV+ława+witryna narożna+biblioteczka+skrzynka na drzewo do kominka;-)Wszytko wspaniale wykonane, na czas i z pełną gwarancją!!!!A najważniejsze, że "pod wymiar" i zgodnie z naszymi wytycznymi:-)Serdeczne dzięki i zdrowia dla wszystkich wykonawców!!! Edyta i Zbyszek

  100. 0 zdjęć
    Autor: Artur Świebodzin Data dodania: 2010-10-22 23:31:27

    MEBLE Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI.POLECAM TYLKO PROFESJANALISTÓW.POZDRAWIAM.

  101. 0 zdjęć
    Autor: Piotr K Data dodania: 2010-10-21 19:06:59

    Witam Chciałem się z wami podzielić mają opinią na temat zamówienia które zostało zrealizowane przez Firma Pana Stasia. Zakupiliśmy z żoną stół okrągły dębowy rozsuwany i zostaliśmy całkowicie zaskoczeni gdy już sie pojawił u nas w salonie. Sądziłem że zobacze coś na podobieństwo stołu z IKEA jeszcze do tego za ponad 3 tysiące złotych. (pomyślałem ze to nowa fanaberia mojej żony ) a zaskoczyłem sie całkowicie Na samym początku obsługa - szybko, miło , profesjonalnie i do tego z uśmiechem. Nie było łatwo bo trzeba było wnieść ten stół na 4 piętro po schodach. Chłopaki się nieźle zmeczyli ale dali rade. Zaskoczyła mnie też staraność o towar który wnośili Panowie - robili to tak aby się nie uszkodził po drodze. Po zdjęciu wszystkich zabezpieczeń ukazał się nam wspaniały mebel, świetnie złożony " Stół okrągły rozsuwany na 12 osób- dębowy czarny" Jakość warta porównania do mebli z najwyższej półki. - a do tego za 1/2 ceny. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu i teraz planujemy dokupić jeszcze krzesła od Pana Stanisława. Mam nadzieje że bedą równie wspaniałe jak stół. Ale o tym napisze jak już je otrzymam. Gorąco polecam tą firme - profesjonalizm i staraność wykonania. Pozdrawiam Piotr K Wawa Ursynów

  102. 0 zdjęć
    Autor: Dorota Pruszków Data dodania: 2010-10-13 00:00:36

    Zamówiłam u Pana Stanisława dębowy stół. Jest piękny, doskonale wykonany, z dbałością o każdy szczegół. Kontakt z firmą również bardzo pozytywny. Bardzo gorąco polecam.

Dodaj opinię

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *